Siirry pääsisältöön
Nøgne Nordic Noir 2
Täältä voit helposti tilata Nøgne Nordic Noir 2 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nøgne Nordic Noir 2

Norja Pullo 330 ml 15.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Nøgne Nordic Noir 2

Nøgne Nordic Noir 2 on ainutlaatuinen juoma, joka tarjoaa elämyksen pohjoisen luonnon syvyydestä ja mystisyydestä. Tämä tumma olut leikkii eri vivahteillaan ja tarjoaa herkullisen kokemuksen suomalaisen ja skandinaavisen kulttuurin parhaiden puolien kanssa.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - Nøgne Nordic Noir 2 tarjoaa monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen juoman. Juoma on valmistettu perinteisillä skandinaavisilla valmistustekniikoilla ja käyttää paikallisia raaka-aineita, kuten tammitynnyreissä säilytettyjä marjoja ja yrttejä. Tämä antaa sille ainutlaatuisen maun ja aromin, joka on täynnä puhdasta pohjoista makua.

Nøgne Nordic Noir 2:lla on monimutkainen ja täyteläinen maku, jossa yhdistyy tumma suklaa, paahdettu kahvi ja hienostunut tamminen jälkimaku. Sen rikas doft, jossa voi aistia marjojen ja metsän tuoksun, herättää aistit henkiin ja kutsuu sinut pohjoisen luonnon syvyyksiin.

Tämä ainutlaatuinen juoma on täydellinen seuralainen pohjoismaisen keittiön herkullisille ruokalajeille. Olut sopii erinomaisesti käristettyjen liharuokien, juustojen ja suklaajälkiruokien kaveriksi. Sen syvä ja moniulotteinen maku täydentää täydellisesti näiden ruokien makuprofiileja.

Nøgne Nordic Noir 2 tulisi nauttia hieman viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen rikas maku ja aromi pääsevät oikeuksiinsa. Juoma kannattaa nauttia hitaasti, jotta sen monimutkainen maku kehittyy täysin ja tarjoaa täydellisen nautinnollisen kokemuksen.

Nøgne Nordic Noir 2 on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat pohjoismaista kulttuuria ja haluat kokea jotain ainutlaatuista. Tämä juoma yhdistää pohjoisen luonnon kauneuden ja pohjoismaisen käsityöperinteen luoden unohtumattoman makuelämyksen. Astu pohjoisen maagiseen maailmaan ja koe Nøgne Nordic Noir 2:n ainutlaatuinen tarina.

Täältä voit helposti tilata Nøgne Nordic Noir 2 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.