Siirry pääsisältöön
Svart Artic Winery 2019
Täältä voit helposti tilata Svart Artic Winery 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Svart Artic Winery 2019

Ruotsi Norrbottens länLuleå kommun Pullo 750 ml 10% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
91%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Svart Artic Winery 2019

Svart Arctic Winery 2019 on laadukas ja hienostunut viini, joka on täynnä pohjoisen luonnon raikkautta ja makuelämyksiä. Tämä ainutlaatuinen viini kuvastaa Lapin kauneutta ja pakkasen purevuutta, ja se on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja käsinpoimituista marjoista.

Härkomst, tämä viini on valmistettu viiniköynnöksistä, jotka kasvavat suotuisissa olosuhteissa napapiirin pohjoispuolella. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat rypäleille ainutlaatuisen ominaisuuden. Tämä tekee Svart Arctic Winery 2019:stä todellisen pohjoisen aarteen.

Viinin herkullinen maku ja pehmeät tanniinit tuovat esiin sen monipuolisuuden. Pääset nauttimaan marjaisista ja mausteisista vivahteista, jotka muodostavat täyteläisen ja elegantin kokonaisuuden. Svart Arctic Winery 2019 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea pohjoisen luonnon mausta.

Doften, tämä viini tarjoaa houkuttelevan tuoksun, jossa voi aistia metsän marjojen ja pohjoisten yrttien vivahteita. Sillä on raikas ja elinvoimainen aromi, joka houkuttelee sinut lähemmäksi ja kutsuu nauttimaan hetkestä.

Svart Arctic Winery 2019 sopii mainiosti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hienosti vaalean lihan, kuten kanan tai vasikan, herkullisuutta. Lisäksi, sen marjaiset ja mausteiset sävyt sointuvat täydellisesti juustolautasen ja suklaan seuraksi. Tämä viini on loistava valinta pohjoismaisen ruokakulttuurin ystäville.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta Celsiusasteessa. Tällöin sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat unohtumattoman elämyksen.

Oli kyseessä romanttinen illallinen tai juhlava tilaisuus, Svart Arctic Winery 2019 on täydellinen valinta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja pohjoisen luonnon vaikutteet tekevät siitä todellisen helmet pohjoismaisen viinitarjonnan joukossa.

Täältä voit helposti tilata Svart Artic Winery 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.