Siirry pääsisältöön
Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påsköl
Täältä voit helposti tilata Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påsköl

Ruotsi Täby kommunStockholms län Pullo 330 ml 5.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påsköl

Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påsköl on laadukas olut, joka tuo perinteisen pääsiäisen maun suoraan kotiisi. Tämän oluen valmistuksessa käytetään parhaita raaka-aineita ja taitoa, mikä tekee siitä todellisen herkkuhetken. TÖ Påsköl on peräisin Ruotsista, Roslagenin alueelta, jossa oluenvalmistusperinne ulottuu vuosisatojen taakse.

TÖ Påsköl tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistää perinteiset pääsiäisherkut moderniin olutkulttuuriin. Oluessa on täyteläinen maltaisuus, joka antaa sille pehmeän ja kevyen maun. Lisäksi siinä on hienovaraisia mausteisia sävyjä, jotka täydentävät oluen monipuolista makukirjoa. TÖ Påsköl on varmasti erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat nauttia aidosta ja maistuvasta pääsiäisoluesta.

TÖ Påskölilla on myös miellyttävä ja houkutteleva tuoksu, joka saa veden kielelle. Tuoksussa on havaittavissa maltaan makeutta ja mausteiden aromikkuutta, mikä lisää oluen houkuttelevuutta entisestään.

TÖ Påsköl sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien parina. Sillä on kyky tasapainottaa voimakkaita makuja ja tuoda esiin ruoan aromeja. Suosittelemme nauttimaan TÖ Påskölia erityisesti pääsiäisherkkujen, kuten suolaliha- ja lampaanpaistin kanssa. Olut toimii myös erinomaisesti mausteisten ruokien, kuten curryjen ja grilliruokien kumppanina.

TÖ Påskölia kannattaa nauttia viileänä, noin 6-8 asteessa, jotta sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Tässä lämpötilassa olut säilyttää raikkauden ja täyteläisyyden, jotka tekevät siitä aidon nautinnon.

Kokeile Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påskölia pääsiäisen aikaan ja yllätä vieraasi herkullisella ja autenttisella oluella. Sen laatu ja makuelämys takaavat unohtumattoman kokemuksen, johon haluat palata joka pääsiäinen.

Täältä voit helposti tilata Roslags Näsby Bryggeri TÖ Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.