Siirry pääsisältöön
Sickla NEIPA
Täältä voit helposti tilata Sickla NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sickla NEIPA

Ruotsi Stockholms länNacka kommun Pullo 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sickla NEIPA

Sickla NEIPA on herkullinen ja raikas olut, joka on saavuttanut suuren suosion oluen ystävien keskuudessa. Tämä olut tulee suoraan Sicklaan, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan. Sickla NEIPA tarjoaa aivan uudenlaisen makuelämyksen, jossa yhdistyvät trooppiset hedelmät, sitrus ja kevyt humalaisuus.

Tämän oluen maku on täyteläinen ja tasapainoinen, jossa on sopiva määrä katkeroa. Trooppiset hedelmät, kuten mango ja ananas, tuovat makeutta ja raikkautta, kun taas sitrusmaiset maut, kuten greippi ja appelsiini, antavat oluelle pirteän säväyksen. Sickla NEIPA:n hienostunut aromi täydentää makua ja tarjoaa nautinnollisen kokemuksen jokaiselle oluen ystävälle.

Tämän oluen pariksi suositellaan nautittavaksi kevyitä ja raikkaita ruokia, kuten salaattia, grillattua kalaa tai mausteista kanaa. Sickla NEIPA sopii myös mainiosti nautittavaksi sellaisenaan, kun haluat rentoutua ja nautiskella hyvästä oluesta.

Sickla NEIPA suositellaan tarjoiltavaksi viileänä, noin 6-8 °C lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen aromit ja maut tulevat parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen olutelämyksen.

Oli kyseessä sitten rentoutumishetki ystävien kanssa tai illallinen herkullisen ruoan parissa, Sickla NEIPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja raikasta makuelämystä. Tämä olut tarjoaa juuri sitä, mitä odotat - tinkimätöntä laatua ja makuelämystä, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata Sickla NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.