Siirry pääsisältöön
Boo Pils
Täältä voit helposti tilata Boo Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Boo Pils

Ruotsi Stockholms länNacka kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Boo Pils

Boo Pils on virkistävä olut Ruotsista, joka yhdistää perinteitä moderniin twistiin. Tämä olut tuo matkasi Skandinavian sydämeen ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Boo Pilsissä yhdistyy perinteinen pilsner-oluttyyli moderniin ruotsalaiseen käsityönä valmistettuun olueen. Se on väriltään kirkas kullanruskea ja sen vaalea, kermainen vaahto viehättää silmää. Olut tarjoaa samettisen suutuntuman ja tasapainoisen maltaisen maun, jota täydentää hienovarainen humaloinnin katkeruus.

Boo Pilsin houkutteleva tuoksu kutsuu sinut astumaan Skandinavian metsien syvyyksiin. Siitä voit erottaa raikkaan kitkeriä mausteita, kukkaisia aromeja sekä hennosti paahteisia sävyjä. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät jotain hieman erilaista ja rohkeaa makuja arvostaville.

Boo Pils sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokien parissa. Sen kevyt ja raikas luonne tekee siitä täydellisen valinnan merenelävien, kala- ja äyriäisruokien sekä salaattien seuraksi. Olut sopii myös erinomaisesti mausteiselle ruoalle, kuten kullanruskeaksi paistetulle alkupalalle tai tuliselle currylle.

Boo Pils tulisi tarjoilla jääkylmänä, noin 4-6 celsiusasteen lämpötilassa. Tällöin sen virkistävä ja raikas maku pääsee parhaiten esille. Voit nauttia sen suoraan pullosta tai kaataa sen lasiin ja nautiskella sen värikkäästä ulkonäöstä ja houkuttelevasta tuoksusta ennen jokaista huikan.

Kaiken kaikkiaan Boo Pils tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen niille, jotka arvostavat perinteitä, mutta haluavat samalla kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Sen raikas maku ja houkutteleva tuoksu vievät sinut matkalle Skandinavian lumoavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Boo Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.