Siirry pääsisältöön
Lotima Vermouth Bianco 2021
Täältä voit helposti tilata Lotima Vermouth Bianco 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lotima Vermouth Bianco 2021

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Pullo 750 ml 16.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Lotima Vermouth Bianco 2021

Lotima Vermouth Bianco on herkullinen ja hienostunut vermutti, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan. Se on valmistettu huolella valituista viinirypäleistä ja taidokkaasti sekoitetuista yrttiuutteista, mikä tekee siitä täynnä moniulotteisia makuja ja aromi. Tämä vuoden 2021 erä tuo mukanaan raikkaita ja houkuttelevia vivahteita, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea uusia elämyksiä.

Lotima Vermouth Bianco hemmottelee ensin aistejaan makealla ja kukkaisella tuoksullaan, joka houkuttelee maistamaan sitä. Sen jälkeen se tarjoaa herkän ja hedelmäisen maun, jossa tunnistaa sitrushedelmien ja kuivattujen hedelmien sävyjä. Tasapainoinen makeus ja kevyt kitkeryys tekevät tästä vermutista täysin koukuttavan.

Tämä vermutti sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan jäillä tai klassisena ainesosana erilaisissa cocktaileissa. Sen raikas luonne ja monipuoliset maut tekevät siitä ihanteellisen valinnan hetkiin, kun haluat rentoutua ja nauttia herkullisesta juomasta.

Lotima Vermouth Bianco on myös erinomainen kumppani aterioille. Sen moniulotteinen maku täydentää täydellisesti erilaisia ruokia, kuten äyriäisiä, pehmeitä juustoja ja kevyitä salaatteja. Se on oikea valinta niille, jotka arvostavat eleganttia ja sopivasti mausteista juomaa ruokailun yhteydessä.

Parhaat nautintohetket Lotima Vermouth Biancon kanssa koetaan, kun sen serveringstemperature on noin 12-14 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa, tarjoten unohtumattoman kokemuksen jokaiselle ruokailijalle.

Lotima Vermouth Bianco 2021 on tyylikäs ja herkullinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita ja nautinnollisia juomia. Tarjoillessasi tätä vermuttia vieraidesi kanssa tai nauttiessasi sitä omassa seurassasi, varmista, että jokainen hetki täynnä makua ja iloa.

Täältä voit helposti tilata Lotima Vermouth Bianco 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.