Siirry pääsisältöön
Bryggeri STÖR Långhalschen Ale
Täältä voit helposti tilata Bryggeri STÖR Långhalschen Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bryggeri STÖR Långhalschen Ale

Ruotsi Södermanlands länNyköpings kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bryggeri STÖR Långhalschen Ale

Bryggeri STÖR Långhalschen Ale on kotimaisen Bryggeri STÖR -panimon ylpeys gastronomisille olutharrastajille. Tämä erikoisolue tarjoaa ainutlaatuisen syntyperän, makuprofiilin ja aromin, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea uudenlaisia ​​olutelämyksiä.

Tämän oluen juuret juontavat syvälle paikalliseen perinteeseen, joka tunnetaan pitkäkaula-oluena. Se on valmistettu huolellisesti valikoiduista, laadukkaista raaka-aineista, jotka tuovat esiin suomalaisen käsityöpanimon tinkimättömän osaamisen ja vankkumattoman sitoutumisen huippulaatuisen oluen valmistukseen.

Långhalschen Ale tarjoaa miellyttävän tasapainon maltaita ja humalaa, mikä antaa sille rikkaan ja täyteläisen maun. Siinä on kiehtovia mausteisia sävyjä sekä havumaisia ​​ja hedelmäisiä vivahteita, jotka takaavat jokaiselle kulaukselle unohtumattoman makuelämyksen.

Sen lisäksi, että Långhalschen Ale on herkullinen olut nautittavaksi sellaisenaan, se on myös täydellinen kumppani ruokien kanssa. Sen monipuolinen maku sopii erinomaisesti seuraksi monenlaisille ruokalajeille, kuten grilliruoille, mausteisille ruuille ja voimakkaille juustoille. Sen hienostunut makuprofiili korostaa ruokien ominaisuuksia ja harmonisoi täydellisesti erilaisten makujen kanssa.

Tämä ainutlaatuinen olut tulisi tarjoilla optimaalisen nautinnon takaamiseksi oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme Långhalschen Alen tarjoilua noin 8-12 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläinen maku ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Bryggeri STÖR Långhalschen Ale on täydellinen valinta kaikille niille, jotka haluavat tutustua uusiin ja jännittäviin olutelämyksiin. Sen perinteinen alkuperä, aromikas maku, monipuolinen käyttömahdollisuus ruokien kera ja tarkoin säädeltävä tarjoilulämpötila tekevät siitä varmasti olutnautinnon huippuhetken.

Täältä voit helposti tilata Bryggeri STÖR Långhalschen Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.