Siirry pääsisältöön
Timjans Brygghus Stenhuggar IPA
Täältä voit helposti tilata Timjans Brygghus Stenhuggar IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Timjans Brygghus Stenhuggar IPA

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 7.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Timjans Brygghus Stenhuggar IPA

Timjans Brygghus Stenhuggar IPA on ylpeytensä aihe, joka tulee ruotsalaisen käsityöpanimon upeasta valikoimasta. Tämä olut on saanut inspiraationsa kivimuurareista ja heidän taidokkaasta käsityöstään. Stenhuggar IPA on valmistettu intohimolla ja huolella, mikä näkyy sen ainutlaatuisessa maussa ja tuoksussa.

Tämän oluen juuret juontavat ruotsalaisen käsityöperinteen syvään. Olut on nimetty kivimuurarin ammatin mukaan, mikä kuvaa täydellisesti sen vahvuutta ja sitkeyttä. Stenhuggar IPA tarjoaa ainutlaatuisen ja elävän makukokemuksen, jossa yhdistyvät taidokkaasti käytetyt humalalajikkeet ja seikkailunhaluinen mielikuvitus.

Stenhuggar IPA hemmottelee aisteja houkuttelevalla tuoksullaan. Sen raikkaat sitrushedelmän ja trooppisten hedelmien vivahteet sekoittuvat hienovaraisesti havumetsän tuoksuihin. Jokainen siemaisu tuo esiin uusia kerroksia herkullisia aromiprofiileja, jotka kutkuttavat ja jättävät jälkimaun pitkän miellyttävyyden.

Tämä olut on täydellinen pari monenlaisille ruoille. Sillä on kyky täydentää tulisia ruokia ja vastata haastaviinkin maustekombinaatioihin. Stenhuggar IPA kruunaa grillatut lihat, mausteiset kastikkeet ja juustolautaset. Sen monipuolisuus ja intensiivisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan myös yhteiseen illanviettoon ystävien kanssa.

Suosittelemme tarjoilemaan Stenhuggar IPAa 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa oluelle optimaalisen tasapainon ja auttaa korostamaan sen monipuolisia makuominaisuuksia. Olut pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun se nautitaan rauhassa ja annetaan sen viedä mukanaan ainutlaatuiseen makumatkaan.

Timjans Brygghus Stenhuggar IPA on juomanystävän unelma. Sen ainutlaatuinen historia, vahva maku ja seikkailunhaluinen luonne tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain erityistä ja unohtumatonta.

Täältä voit helposti tilata Timjans Brygghus Stenhuggar IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.