Siirry pääsisältöön
Cointreau
Täältä voit helposti tilata Cointreau lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cointreau

Ranska Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 21.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cointreau

Cointreau on laadukas ranskalainen likööri, jolla on ainutlaatuinen historia ja ainutlaatuinen maku. Tämä juoma syntyy Ranskan Loiren laaksossa sijaitsevassa Cointreaun tislaamossa, jossa sitä on valmistettu jo yli 150 vuoden ajan. Cointreau valmistetaan huolellisesti valikoiduista appelsiininkuorista ja käyttää perinteistä tislausmenetelmää, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja intensiivisen makuprofiilin.

Cointreaulla on raikas ja hedelmäinen maku, jossa voi aistia sekä makeita että kirpeitä sävyjä. Sen maku on tasapainoinen ja moniulotteinen, mikä tekee siitä täydellisen juoman niin sellaisenaan nautittavaksi kuin sekoitettavaksi erilaisiin cocktail-ohjeisiin. Cointreau sopii erinomaisesti monenlaisiin juhlallisuuksiin ja juhlatilaisuuksiin, ja sen monipuolisuus ihastuttaa niin aloittelijoita kuin cocktail-ammattilaisiakin.

Cointreaun tuoksu on raikas ja aromikas, jossa voi aistia appelsiinin makeuden ja kukkaisten vivahteiden yhdistelmän. Se jättää miellyttävän ja houkuttelevan tuoksun, joka houkuttelee kokeilemaan juoman herkullisen makuelämyksen.

Cointreaun suositeltava tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jolloin sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Tämä juoma sopii täydellisesti juotavaksi sellaisenaan jäillä tai erilaisten cocktailien pohjana, kuten klassikko Margaritassa tai Cosmopolitanissa. Cointreau tuo juomiin ainutlaatuisen makuelämyksen ja lisäarvon, jonka avulla voit luoda unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

Cointreau - laadukas ranskalainen likööri täynnä makua ja historiaa. Anna sen herättää aistejasi ja nauti unohtumattomasta hetkestä.

Täältä voit helposti tilata Cointreau lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.