Siirry pääsisältöön
Mick & Jack Summer Edition
Täältä voit helposti tilata Mick & Jack Summer Edition lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mick & Jack Summer Edition

Ruotsi Skåne länHörby kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Mick & Jack Summer Edition

Mick & Jack Summer Edition - Raikas Kesäversio

Mick & Jack Summer Edition on täydellinen valinta kesäisiin hetkiin. Tämä ainutlaatuinen juoma tarjoaa virkistävän makuelämyksen, joka sopii täydellisesti kesän lämpöön. Juoman luonnolliset aromit ja raikas koostumus tekevät siitä ihanteellisen valinnan nautittavaksi ystävien kanssa piknikillä tai rentoutumiseen aurinkoisella terassilla.

Herkullinen Härkomst, joka on tämän kesäisen juoman ylpeydenaihe, tarjoaa kiehtovan sekoituksen erilaisia makuja. Sen kyky yhdistää täyteläinen sitruunan ja raikkaan mintun maku luo täydellisen tasapainon makeuden ja raikkauden välille. Tämä ainutlaatuinen makuelämys kuljettaa sinut aisteistasi samaan aikaan herättäen mielikuvia vehreistä kesämetsistä ja auringonpaisteisista rannoista.

Mick & Jack Summer Editionin raikas tuoksu kutsuu sinut matkalle, jossa häivähdys sitruunaa ja minttua yhdistyy utuisen kesätuulen kanssa. Sen kevyt ja miellyttävä tuoksu täyttää ilman raikkaudellaan ja nostattaa välittömästi kesän tunnelman.

Tämä herkullinen juoma sopii täydellisesti nautittavaksi yhdessä kesäisten herkkujen kanssa. Kokeile sitä tuoreiden hedelmien, salaattien tai grilliruokien kanssa. Sen raikas maku täydentää täydellisesti keveitä kesäisiä ruokia ja sen virkistävä luonne viilentää kuumana päivänä.

Mick & Jack Summer Editionin suositeltu tarjoilulämpötila on jääkylmä, jotta sen raikkaat maut pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoile se suoraan jääkaapista tai lisää joukkoon runsaasti jäitä, jotta saat täydellisen virkistävän kokemuksen lämpiminä kesäpäivinä.

Kokeile Mick & Jack Summer Editionia tänä kesänä ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle makumatkalle. Tämä juoma hurmaa sinut raikkaudellaan ja herättää kesän ilon sisälläsi.

Täältä voit helposti tilata Mick & Jack Summer Edition lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.