Siirry pääsisältöön
Ahlafors Aotearoa
Täältä voit helposti tilata Ahlafors Aotearoa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ahlafors Aotearoa

Ruotsi Västra Götalands länAle kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ahlafors Aotearoa

Ahlafors Aotearoa on ainutlaatuinen ja korkealaatuinen tuote, joka tuo Uuden-Seelannin luonnon tarinat ja maut pohjoismaiseen keittiöön. Tuotteen juuret juontavat syvälle Ahlaforsin perinteiseen tislaushistoriaan, ja se on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista.

Aotearoan alkuperä tuo mukanaan kiinnostavan ja monimuotoisen maailman upeita makuja ja tuoksuja. Tuote tarjoaa herkullisen yhdistelmän trooppisia hedelmiä, raikkaita sitrushedelmiä ja hienostunutta vaniljaa. Aromit vievät sinut suoraan Uuden-Seelannin upeille alueille, joissa luonto ja ilmasto yhdessä luovat ainutlaatuiset makuelämykset.

Aotearoan ainutlaatuinen maku sopii täydellisesti monipuolisiin ruoanlaittoihin. Voit nauttia sitä sellaisenaan, lisätä sitä juomasekoituksiin tai käyttää sitä osana luovaa ja herkullista keittiötäsi. Tuote tuo vivahdetta ruokiin ja juomiin tarjoten samalla tasapainoisen ja täyteläisen maun.

Aotearoan parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi on tärkeää tietää oikea lämpötila sen nauttimiseksi. Suosittelemme tarjoamaan sitä hieman viilennettynä noin 12-14 asteessa, jotta sen hienovaraiset aromit ja maut saavat täyden loistonsa esiin.

Ahlafors Aotearoa on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea Uuden-Seelannin ainutlaatuisen luonnon ja makumaailman omassa keittiössään. Tuote tuo mukanaan jännittäviä makuja ja tuoksuja, jotka sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan. Anna Aotearoan kuljettaa sinut Uuden-Seelannin maagiseen maisemaan makujen kautta ja innostaa sinua luomaan unohtumattomia ruokahetkiä.

Täältä voit helposti tilata Ahlafors Aotearoa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.