Siirry pääsisältöön
Klackabacken India Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Klackabacken India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Klackabacken India Pale Ale

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Pullo 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Klackabacken India Pale Ale

Klackabacken India Pale Ale on maailmanluokan olut, joka tarjoaa makuelämyksiä täynnä suomaista luonnetta. Tämä olut on peräisin Pohjois-Ruotsin upeista maisemista, joilla raikas ilma ja vehreät niityt antavat oluelle ainutlaatuisen luonteen.

Klackabacken India Pale Ale herättää aistit eloon voimakkaalla ja kompleksisella maullaan. Se tarjoaa täyteläisen ja tyydyttävän kokemuksen, jossa tasapaino bitterin, hedelmäisten ja karamellisten sävyjen välillä vie sinut matkalle maun maailmaan. Tämä olut on täynnä sitruunan, greipin ja trooppisten hedelmien vivahteita, jotka tanssivat kielen päällä vahvalla ja miellyttävällä tavalla.

Klackabacken India Pale Ale on myös huumaavan tuoksuva. Oluesta nousee esiin vastustamattomia tuoksuvivahteita, kuten mäntyä, sitruunaa ja makeaa karamellia. Tämä olut kutsuu sinut luokseen jo pelkällä tuoksullaan ja herättää uteliaisuuden heti ensimmäisellä nenänpäähän tarttuvalla hengähdyksellä.

Klackabacken India Pale Ale sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Ruokien kypsyydestä ja mausta riippumatta tämä olut pystyy täydentämään ja korostamaan ruokien makuja. Erityisen hyvin se toimii mausteisten ruokien kanssa, sillä sen voimakas maku kykenee tasapainottamaan tulisuutta ja tuomaan esiin ruuan eri sävyjä. Kannattaa myös kokeilla tätä olutta grilliruokien, juustojen ja rasvaisten ruokien kanssa, sillä se pystyy leikkaamaan läpi niiden raskaudesta ja tuomaan raikkautta jokaiseen suulliseen.

Klackabacken India Pale Ale tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila antaa oluelle parhaan mahdollisen maun ja sen avulla olut pääsee oikeuksiinsa kaikkien sen monien makuvivahteiden kanssa.

Klackabacken India Pale Ale on loistava valinta kaikille olutta arvostaville. Tämä maistuva ja monipuolinen olut herättää aistisi ja tarjoaa unohtumattomia makuja. Olut yhdistää Pohjois-Ruotsin luonnon kauneuden ainutlaatuiseen kokemukseen, joka jättää jäljen jokaiseen kulaukseen.

Täältä voit helposti tilata Klackabacken India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.