Siirry pääsisältöön
Weihenstephaner Vitus Weizenbock
Täältä voit helposti tilata Weihenstephaner Vitus Weizenbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Weihenstephaner Vitus Weizenbock

Saksa Pullo 500 ml 7.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Weihenstephaner Vitus Weizenbock

Weihenstephaner Vitus Weizenbock on erinomainen olutvalinta niille, jotka haluavat nauttia aidosta saksalaisesta olutkokemuksesta. Tämä olut tulee arvostetulta Weihenstephaner panimolta, joka on vanhin toiminnassa oleva panimo maailmassa.

Vitus Weizenbock on peräisin Weizenbock-tyylisestä oluesta, joka tunnetaan vahvasta ja täyteläisestä makuprofiilistaan. Olut tarjoaa hienostuneen tasapainon makeuden, maltaiden ja hedelmäisten aromien välillä. Mausteinen humalointi tuo lisäkerroksen makuun, joka tekee juomasta täyteläisen ja moniulotteisen.

Tuoksultaan Vitus Weizenbock on houkutteleva ja hienostunut. Siinä yhdistyvät maltaiden, banaanin ja neilikan aromit, jotka luovat nautinnollisen ja houkuttelevan tuoksun. Näin olut houkuttelee ja kutsuu juomaan.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku kestää hyvin erilaisten ruokien seurassa, kuten liharuokien, grillattujen ruokien tai juustojen. Vitus Weizenbock tarjoaa myös sopivan hapokkuuden ja hiilihappoisuuden jälkiruokien, kuten suklaakakkujen tai hedelmätorttujen, seuraksi.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä oluen nauttimisen kannalta ja Vitus Weizenbock ei tee poikkeusta. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen viileämmässä lämpötilassa noin 8-10 asteessa. Tässä lämpötilassa oluen monipuolinen makuprofiili pääsee parhaiten esille ja tarjoaa täydellisen olutelämyksen.

Weihenstephaner Vitus Weizenbock on erinomainen valinta kaikille olutmaailman ystäville, jotka haluavat kokea saksalaisen olutperinteen parhaat puolet. Sen täyteläinen maku, hienostunut tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät tästä oluesta oikean valinnan niin rentoihin illanistujaisiin kuin herkullisten ruokien seuraksi. Nauti raikkaasta ja makurikkaasta olutelämyksestä Weihenstephaner Vitus Weizenbockin parissa.

Täältä voit helposti tilata Weihenstephaner Vitus Weizenbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.