Siirry pääsisältöön
Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri
Täältä voit helposti tilata Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri

Ruotsi Norrbottens länLuleå kommun Pullo 500 ml 43% vol
Pakkaus Pullo

Om Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri

"Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri on ainutlaatuinen gini, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Tämä gini on taidokkaasti valmistettu Kilhomen Destillerissa, joka tunnetaan korkealaatuisista juomistaan. Sen alkuperä on Skotlannin maaseudulla, jossa se on valmistettu huolella valikoiduista ainesosista.

Gin Havtorn & Enbär tarjoaa hämmästyttävän monipuolisen maun. Havtorn ja enbär, eli tyrni ja katajanmarja, luovat giniin ainutlaatuista raikkautta ja kompleksisuutta. Tämä yhdistelmä tekee juomasta tasapainoisen ja miellyttävän nauttia. Sen herkullinen maku houkuttelee kaikkia gini-intoilijoita ja se sopii täydellisesti niin klassisiin cocktaileihin kuin sellaisenaankin nautittavaksi.

Doft, eli tuoksu, on yhtälailla vaikuttava. Havtorn & Enbär -ginin tuoksussa voi aistia katajanmarjan pirteyttä ja tyrnin raikkautta, jotka saavat aistit heräämään. Tuoksun intensiteetti lisää juoman houkuttelevuutta ja tekee siitä loistavan vaihtoehdon tyylikkääseen juhlapöytään tai rentoihin iltoihin yhdessä ystävien kanssa.

Tämä gini on täydellinen valinta monenlaiseen ruokapöytään. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku sopivat erinomaisesti esimerkiksi merenelävien, kuten äyriäisten tai kalan, seuraksi. Gin Havtorn & Enbär on myös loistava valinta yhdistää erilaisiin salaattiin tai kasvisruokiin, sillä sen pirteä maku tuo raikkautta ja elävöittää ruokailuhetkeä.

Tämän ginin suositeltu serveringstemperatur eli tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Kannattaa nauttia se viilennettynä ja tarjoilla tyylikkäästi koristeltuun lasiin, jotta juoman kauneus ja herkulliset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille gini-intoilijoille. Sen raikas maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä loistavan valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokapöytiin. Astu uudenlaisen ginitaivaan porteille ja ota vastaan tämän ainutlaatuisen ginin tarjoamat makunautinnot!"

Täältä voit helposti tilata Gin Havtorn & Enbär Kilhomen Destilleri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.