Siirry pääsisältöön
Amarula Cream
Täältä voit helposti tilata Amarula Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Amarula Cream

Etelä-Afrikka Pullo 350 ml 17% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 16g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Amarula Cream

Amarula Cream on ainutlaatuinen juoma Etelä-Afrikasta, jolla on rikas historia ja perinteitä. Tämä herkullinen likööri valmistetaan käyttäen hunajan, kermankaltaisen maidon ja tarkoin valittujen marjojen yhdistelmää. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä ehdottoman houkuttelevan kaikille herkuttelijoille.

Amarula Creamin alkuperä juontaa juurensa Etelä-Afrikan Marulapuuhun, jota on pidetty pyhänä kasvina vuosisatojen ajan. Marulapuun hedelmät ovat tämän juoman keskeinen ainesosa, joka antaa sille raikkaan ja hedelmäisen maun. Puhtaan valkoisten kukkien tuoksuunnelma lisää juomaan hienostunutta nuottia.

Amarula Cream on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat aitoja makuja ja korkealaatuisia juomia. Sen rikas ja täyteläinen koostumus tekee siitä täydellisen jälkiruuan tai herkun seuraksi. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäillä tai käyttää sitä osana herkullisia cocktailreseptejä – mahdollisuudet ovat loputtomat!

Tämä ylellinen juoma on suunniteltu herättämään aistisi ja saamaan sinut nauttimaan jokaisesta suullisesta. Amarula Cream on täydellinen tukemaan makeita jälkiruokia, kuten suklaakakkuja, vaniljajäätelöä tai tuoreita marjoja. Sen lämpimän ruskea väri houkuttelee sinut kokeilemaan ja sen silkkisen sileä rakenne valloittaa sinut ensimmäisestä maistiaisesta alkaen.

Amarula Creamin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Tämä juoma on suosittu valinta niin juhliin kuin rentoon illanistujaiseen ystävien kanssa. Olitpa sitten suuri liköörin ystävä tai etsit täydellistä juomaa erityistilaisuuteen, Amarula Cream ei jätä sinua pettymään.

Täältä voit helposti tilata Amarula Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.