Siirry pääsisältöön
Bollinger La Grande Année 2014
Täältä voit helposti tilata Bollinger La Grande Année 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bollinger La Grande Année 2014

Ranska Champagne Pullo 1500 ml 12% vol 2014
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2014

Om Bollinger La Grande Année 2014

Vuonna 2014 valmistettu Bollinger La Grande Année on huippulaadukas samppanja, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja elegantin makuelämyksen. Tämä samppanja on peräisin Ranskan kuuluisalta Champagnen alueelta, joka tunnetaan samppanjan valmistuksen kotina. Bollingerin pitkäaikainen kokemus ja sitoutuminen laatuun näkyvät jokaisessa siemauksessa.

Bollinger La Grande Année 2014 on tarkoin valittujen Chardonnay- ja Pinot Noir -rypäleiden sekoitus. Sen pehmeä ja hienostunut maku valloittaa kokeneet samppanjaharrastajat, samalla kun se tarjoaa myös aloittelijoille maistuvan ja helposti lähestyttävän valinnan. Tämä samppanja tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän tuoreita hedelmäisiä aromeja ja miellyttäviä mausteisia sävyjä.

Bollinger La Grande Année 2014:n tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä on selkeästi havaittavissa raikkaita sitrushedelmiä, kuten sitruunaa ja greippiä, joiden taustalla häilyvät hienostuneemmat kukkaiset ja pähkinäiset sävyt. Tuoksu kutsuu sinut tutustumaan samppanjan herkulliseen maailmaan.

Tämä samppanja sopii erinomaisesti erilaisille ruokalajeille. Sen raikas happorakenne ja runsaat maut tekevät siitä ihanteellisen seuralaisen äyriäisille, kaloille sekä vaalealle lihalle. Lisäksi sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan myös juhlatilaisuuksiin ja nautiskeluun sellaisenaan.

Bollinger La Grande Année 2014 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen kaikki herkulliset aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit nautiskella tästä samppanjasta erityisissä juhlahetkissä tai yhdessä läheisten kanssa rentouttavassa ilmapiirissä.

Bollinger La Grande Année 2014 yhdistää tinkimättömän laadun, upean maun ja viehättävän tuoksun ainutlaatuiseen samppanjakokemukseen. Tutustu tähän ylelliseen samppanjaan ja anna sen viedä sinut mukaansa samppanjan maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Bollinger La Grande Année 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.