Siirry pääsisältöön
Wadstena WIPA
Täältä voit helposti tilata Wadstena WIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wadstena WIPA

Ruotsi Östergötlands län Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wadstena WIPA

Wadstena WIPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen yhdistämällä herkullisen makuprofiilin taustalleen vivahteikkaan ja houkuttelevan aromin. Olut on nimetty kauniin Wadstenan kaupungin mukaan, joka löytyy Ruotsin sydämestä.

WIPA tarkoittaa American India Pale Alea, ja tämä olutvaihtoehto juhlistaa sitä täydellisesti. Wadstena WIPA on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja käyttää perinteistä reseptiikkaa, joka tekee siitä todellisen makuhermojen herättäjän. Olut tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen makuprofiilin, jossa vahvat humalan piirteet yhdistyvät tyylikkäästi maltillisen maltin kanssa.

Sen ihanan raikkaan aromin ansiosta Wadstena WIPA houkuttelee sinut ensimmäisestä siemauksesta lähtien. Aromiprofiili tarjoaa hedelmäisiä ja sitruksisia sävyjä, jotka täydentävät täydellisesti oluen voimakasta makua. Tämä tekee Wadstena WIPA:sta täydellisen valinnan niille, jotka etsivät tasapainoista olutta, jossa on pirteä ja miellyttävä makuprofiili.

Wadstena WIPA on erityisesti suunniteltu nautittavaksi ruoan kanssa. Sen vahvat aromit ja tasapainoinen maku tekevät siitä loistavan kumppanin monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin tulisille ruoille, grilliruoille ja mausteisille ruokalajeille. Olut toimii myös mainiosti yksinään rentoutumisen hetkissä tai juhlallisuuksien aikaan.

Suositeltu juomatempetuuri Wadstena WIPA:lle on noin 6-8 astetta. Tämä varmistaa, että oluen maku ja aromi pääsevät täydellisesti esille. Tarjoile se viileänä ja nauti sen kiehtovista ominaisuuksista täysin vivahteikkaiden makujen ja tuoksujen muodossa.

Wadstena WIPA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea unohtumattoman olutelämyksen. Sen maistuva makuprofiili, houkutteleva aromi ja monipuolinen ruoan yhdisteltävyys tekevät siitä todellisen taideteoksen olutvalikoimaasi. Hae siis oma pullosi Wadstena WIPAa ja sukella ainutlaatuiseen olutmaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Wadstena WIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.