Siirry pääsisältöön
Shit Creek Ale Kiruna Bryggeri
Täältä voit helposti tilata Shit Creek Ale Kiruna Bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Shit Creek Ale Kiruna Bryggeri

Ruotsi Norrbottens länKiruna kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Shit Creek Ale Kiruna Bryggeri

Shit Creek Ale on Kiruna Bryggerin tuottama täyteläinen olut, joka sopii täydellisesti pohjoismaiseen makuun ja tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle oluen ystävälle. Olut on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja kantaa ylpeästi Kirunan alueen historiaa ja perinteitä.

Shit Creek Ale vangitsee täydellisesti Kirunan karun ja kauniin luonnon tunnelman. Oluen hienostunut maku yhdistää tasapainoisesti perinteisen pale ale -oluen aromikkaat piirteet ja Kirunan alueelle tyypilliset luonnon raikkautta hehkuva sävyt. Tämä yhdistelmä luo makuelämyksen, joka on samaan aikaan tuttu ja jännittävä.

Shit Creek Ale tarjoaa myös herkullisen tuoksun, joka avaa ovet aistilliseen oluen maailmaan. Tuoksussa voi erottaa aitoja maltaisia piirteitä, raikkaita sitrustahroja ja subtrooppisten hedelmien vivahteita. Tämä houkutteleva tuoksu houkuttelee jokaisen oluen ystävän maistamaan ja nauttimaan tästä ainutlaatuisesta oluesta.

Tämä ainutlaatuinen olutpari sopii täydellisesti yhteen monenlaisten ruokien kanssa. Shit Creek Ale täydentää täydellisesti grilliruokia, mausteisia liharuokia, tuoreita mereneläviä ja juustoja. Sen täyteläinen maku ja tasapainoinen jälkimaku antavat uuden ulottuvuuden ruokakokemukselle ja saavat ruoan maistumaan vielä paremmalta.

Shit Creek Ale on parasta nautittuna huoneenlämpöisenä tai hieman viilennettynä. Tämä antaa oluelle tilaisuuden vapauttaa täydellisesti sen hienostunut maku ja tuoksu. Huolellisesti valittu lämpötila varmistaa, että jokainen kulautus on täsmälleen niin täyteläinen ja raikas kuin sen pitäisi olla.

Kiruna Bryggerin Shit Creek Ale on ylpeästi pohjoismaisen oluen perinne. Se yhdistää taidokkaasti perinteisen maun ja modernin tyylin luoden oluen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Koe Kirunan raikkaus ja nauti tästä ainutlaatuisesta oluesta, joka on täydellinen valinta jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Shit Creek Ale Kiruna Bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.