Siirry pääsisältöön
Margan Albarino 2022
Täältä voit helposti tilata Margan Albarino 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Margan Albarino 2022

Australia New South WalesHunter Valley Albariño Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Albariño

Om Margan Albarino 2022

Esittelen ilolla Margan Albarino 2022 -viinin, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen viinikokemuksen. Tämä viini on peräisin Margan viinitilalta, joka sijaitsee Suomen upeissa viininviljelymaastoissa. Viinin valmistuksessa on hyödynnetty huippuluokan tekniikkaa, ja tuloksena on raikkaan herkullinen Albarino-viini.

Margan Albarino 2022 tarjoaa runsaan ja moniulotteisen makuelämyksen. Viinin hedelmäinen ja raikas luonne tuo esiin sitruksen ja omenan sävyjä, jotka sulautuvat lempeään mineraalisuuteen. Tämä tasapainoinen ja elegantti makuprofiili tekee viinistä täydellisen valinnan niin aperitiiviksi kuin ruoanlaiton seuralaiseksikin.

Viinin tuoksussa kohtaavat sitruksen raikkaus ja hento kukkaisuus. Tuoksun intensiteetti ja monipuolisuus herättävät uteliaisuuden ja kutsuvat tutustumaan viinin syvempään olemukseen.

Margan Albarino 2022 on ihanteellinen kumppani monenlaisten ruokien seuraan. Sen raikas hapokkuus korostaa merenelävien, kuten kampasimpukoiden ja rapujen, herkullisia makuja. Se sopii myös mainiosti kevyeen kasvisruokaan ja tarjoaa miellyttävän kontrastin mausteisille kalaruoille.

Suosittelemme Margan Albarino 2022 -viinin nauttimista noin 10-12 asteisena. Tämä lämpötila tuo esiin viinin herkän tuoksun ja antaa sen monivivahteisille makunyansseille tilaa kehittyä lasissa.

Margan Albarino 2022 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uudenlaisen ja kiehtovan viinikokemuksen. Sen ainutlaatuinen sekoitus raikkautta, hedelmäisyyttä ja hienostunutta makumaailmaa tekee siitä erottuvan valinnan viiniharrastajien keskuudessa. Anna itsesi heittäytyä Albarino-viinin maailmaan ja anna sen ilahduttaa aistejasi.

Täältä voit helposti tilata Margan Albarino 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.