Siirry pääsisältöön
Sörmlands Lager
Täältä voit helposti tilata Sörmlands Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sörmlands Lager

Ruotsi Södermanlands länNyköpings kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sörmlands Lager

Sörmlands Lager on maukas ja laadukas olut, joka tulee Sörmlandin alueelta Ruotsista. Tämä olut on perinteisen lager-tyylin mukainen ja tarjoaa herkullisia makuja ja tuoksuja. Sörmlands Lagerin raaka-aineet valitaan huolellisesti ja sen valmistuksessa noudatetaan perinteisiä käsityöläisperinteitä.

Sörmlands Lagerin maku on pehmeä ja tasapainoinen. Siinä voi aistia hienostuneita maltaisia sävyjä, jotka tasapainottavat oluen kevyttä humalaisuutta. Tämä lager on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteistä olutta ja sen raikkaita makuja.

Sörmlands Lagerin tuoksu on houkutteleva ja raikas. Siinä voi aistia maltaisen aromin, joka antaa vihjeitä oluen laadukkaista raaka-aineista. Tämä tuoksu kutsuu sinut hetkeksi rentoutumaan ja nauttimaan rauhallisesta hetkestä ystävien seurassa.

Sörmlands Lager sopii mainiosti nautittavaksi monien eri ruokien kanssa. Sen pehmeys ja tasapainoinen maku tekevät siitä hyvän parin esimerkiksi grilliruokien, kala- ja äyriäisruokien sekä kevyempien liharuokien kanssa. Tämä olut täydentää ruokailukokemuksen ja tarjoaa harmonisen yhdistelmän ruoan ja juoman välille.

Sörmlands Lager tulisi nauttia viilennettynä noin 6-8 °C lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Tämä lagerin optimaalinen tarjoilulämpötila takaa sen, että jokainen lasillinen tarjoaa täydellisen juoma- ja makuelämyksen.

Kokonaisuudessaan Sörmlands Lager on herkullinen, perinteisiä arvoja kunnioittava olut, joka sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat laadukasta ja maukasta juomaa. Sen pehmeä maku ja tasapainoinen tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan rennolle illanvietolle ystävien kesken tai ruokailun kumppaniksi.

Täältä voit helposti tilata Sörmlands Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.