Siirry pääsisältöön
Rosenhill Plethora Imperial Stout
Täältä voit helposti tilata Rosenhill Plethora Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rosenhill Plethora Imperial Stout

Ruotsi Västra Götalands länTranemo kommun Pullo 250 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
83%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Rosenhill Plethora Imperial Stout

Tuotteemme, Rosenhill Plethora Imperial Stout, on ylpeästi esitelty vahva ja intensiivinen olut. Se edustaa tinkimätöntä käsityötaitoa ja intohimoa oluenvalmistuksessa. Plethora Imperial Stout tarjoaa syvän ja moniulotteisen makumaailman, joka kutsuu sinut seikkailuun oluen maailmaan.

Pleuralla on vahva ja roteva tyyli, joka tekee siitä erityisen houkuttelevan tummien oluiden ystäville. Oluen alkuperä tarjoaa ainutlaatuisen ulottuvuuden sen ominaisuuksiin. Rosenhill on pieni panimo, joka sijaitsee idyllisessä Ruotsin maaseutumaisemassa. Kaikki Rosenhillin oluet valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, joista suurin osa tulee lähialueen luomutiloilta. Jokainen pullo Plethora Imperial Stoutia on tulos huolellisesta ja perinteisestä valmistusprosessista.

Pleuran maku on täyteläinen ja rikas. Se tarjoaa vivahteikkaan yhdistelmän kahvia, suklaata, lakritsia ja paahteisia maltaisia sävyjä. Tämä monikerroksinen maku tanssii kielellä, jättäen miellyttävän ja pitkäkestoisen jälkimaun. Oluen rakenne on täyteläinen ja kermainen, joka täydentää täydellisesti sen voimakasta makua.

Pleuran tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Sen syvät paahteisen maltaiset aromit yhdessä kahvin ja suklaan vivahteiden kanssa luovat houkuttelevan tuoksun, joka houkuttelee sinut lähemmäs lasiasi.

Plethora Imperial Stout sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi maistuville ruoille. Sen täyteläisyys ja moniulotteisuus tekevät siitä loistavan kumppanin tummille suklaakakuille, juustolautasille ja paahtuneille grilliruoille. Suosittelemme tarjoilemaan Plethoran hieman huoneenlämpöisenä, jotta sen rikkaat maut ja aromit pääsevät täysin esille.

Luo tinkimätön olutelämyksesi Rosenhill Plethora Imperial Stoutin avulla. Anna sen intensiivisen makumaailman ja ainutlaatuisen alkuperän kietoa sinut lumoavaan matkaan. Ota lasi käteen ja nauti tästä upeasta ja voimakkaasta oluesta, joka on täynnä makua ja karaktääriä.

Täältä voit helposti tilata Rosenhill Plethora Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.