Siirry pääsisältöön
Chateau Ausone  2018
Täältä voit helposti tilata Chateau Ausone 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chateau Ausone 2018

Ranska Saint-EmilionBordeaux Pullo 750 ml 13.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Chateau Ausone 2018

Chateau Ausone 2018 on erittäin arvostettu ja kiehtova viinilöytö. Tämä ainutlaatuinen viini tulee Ranskan Bordeaux'n alueelta, joka tunnetaan maailman parhaiden viinien syntypaikkana. Chateau Ausone on valmistanut viinejä jo yli 250 vuoden ajan ja sen vankka maine huippulaadusta on ansaittu vuosien työn ja taitavien viinintekijöiden ansiosta.

Tämä vuoden 2018 tuotanto on erityisen huomionarvoinen sen hienostuneen maun ja aromin vuoksi. Viinin pehmeä ja täyteläinen maku saa aikaan herkullisen ja monipuolisen makuelämyksen. Sen tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset, mikä antaa viinille pitkän ja houkuttelevan jälkimaun.

Chateau Ausone 2018 on myös tunnettu hämmästyttävästä tuoksustaan. Viini tarjoaa intensiivisiä ja hienostuneita arominuansseja, jotka muistuttavat tummia hedelmiä, kuten kirsikoita ja luumuja, sekä mausteita ja vaniljaa. Tämä hienovarainen tuoksumaailma tekee viinin nauttimisesta todellisen ilon.

Tämä ylväs ja hienostunut viini sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti punaista lihaa, kuten naudanlihaa tai lammasta, antaen ruoalle syvyyttä ja mausteisuutta. Lisäksi se sopii myös erinomaisesti juustojen, erityisesti cheddarin ja goudan kanssa. Chateau Ausone 2018 voi myös nauttia sellaisenaan, rennossa illanvietossa tai juhlatilaisuudessa.

Viinin parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Chateau Ausone 2018 viileänä. Optimaalinen lämpötila viinin nauttimiselle on noin 16-18 astetta Celsius. Tämä takaa, että viinin kaikki aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Chateau Ausone 2018 on todellinen helmi viinien maailmassa. Sen huippulaatu, monipuolisuus ja intensiiviset maut tekevät siitä eittämättä arvostetun lisän jokaiseen viinikokoelmaan. Oli kyseessä sitten erityinen juhla tai rento illanvietto, tämä viini on varma valinta.

Täältä voit helposti tilata Chateau Ausone 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.