Siirry pääsisältöön
Blåbergen Strong Ale
Täältä voit helposti tilata Blåbergen Strong Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Blåbergen Strong Ale

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Blåbergen Strong Ale

Tervetuloa maistelemaan Blåbergen Strong Alea - vahvaa olutta, joka sinetöi pohjoisen luonnon kauneuden ja perinteet yhteen taidokkaasti valmistettuun juomaan.

Blåbergen Strong Ale on saanut inspiraationsa pohjoisen Skandinavian kauniista vuoristomaisemista ja sen nimi viittaa puhtaisiin, sinisiin vuorten huippuihin. Tämä olut on valmistettu intohimolla ja huolella, jotta se voisi välittää ainutlaatuisen arominsa, maun ja tuoksun.

Tämä vahva ale tarjoaa kiehtovan maistelukokemuksen, jossa pääset tutustumaan sen monikerroksiseen makumaailmaan. Blåbergen Strong Ale on täyteläinen ja lämminhenkinen olut, jossa voi aistia tumman maltin, karamellin ja paahtuneiden viljan sävyjä. Sen vahva humalointi antaa juomalle mausteisen ja kehittyneen luonteen, joka jättää jälkeensä miellyttävän pitkän jälkimaun.

Ei ole kyse pelkästään mausta, vaan myös tuoksusta - Blåbergen Strong Alella on houkutteleva tuoksu, jossa yhdistyvät kypsät hedelmät, metsämarjat ja kevyt mausteisuus. Sen upea väri ja runsas vaahto kruunaavat tämän oluen esittelyn.

Blåbergen Strong Ale on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku sopii erinomaisesti punaista lihaa, riistaa ja juustoja sisältäviin ruokiin. Oluen ruokasuosituksiin kuuluvat myös grillatut kasvikset, paahtunut possu ja suklaadessertit.

Paras tapa nauttia tämä vahva olut on tarjoilla se viilennettynä, noin 12-14 asteen lämpötilassa. Tämä antaa oluelle täyden mahdollisuuden tuoda esille sen monimuotoiset maut ja aromit.

Tutustu Blåbergen Strong Aleen ja anna sen kuljettaa sinut pohjoisen maiseman ja perinteen maagiseen maailmaan. Se on olut, joka hemmottelee aistejasi ja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Blåbergen Strong Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.