Siirry pääsisältöön
Black Currant Malmö Meadery
Täältä voit helposti tilata Black Currant Malmö Meadery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Black Currant Malmö Meadery

Ruotsi Pullo 500 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 13.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Black Currant Malmö Meadery

Mustaherukka Malmö Meaderysta - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Haluatko kokea herkullisen sekoituksen mustaherukan aromeja ja perinteisen hunajan makeutta? Etsitkö täydellistä juomaa nautittavaksi erityisten tilaisuuksien yhteydessä tai vain rentoutumishetkenä? Mustaherukka Malmö Meaderysta on sinulle täydellinen valinta!

Mustaherukka Malmö Meaderysta on valmistettu huolellisesti valituista mustaherukoista ja laadukkaasta hunajasta. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä luo rikkaan ja intensiivisen maun, jossa mustaherukan raikkaus yhdistyy hunajan makeuteen. Jokainen siemaus tästä meadista vie sinut matkalle herkulliseen makumaailmaan.

Sen lisäksi, että Mustaherukka Malmö Meadery on maultaan ylellinen ja herkullinen, se tarjoaa myös unohtumattoman tuoksuelämyksen. Avaamalla pullon, sinut ympäröi lumoava mustaherukan tuoksu, joka herättää mielikuvia vehreistä ja kypsistä marjoista.

Tarjoile Mustaherukka Malmö Meaderya jäähtyneenä noin 8-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa meadin rikkaita makuja ja varmistaa täydellisen nautinnon jokaisella siemauksella. Voit nauttia sitä sellaisenaan jääkaappilämpöisenä tai lisätä siihen jääpaloja, mikä tekee siitä raikkaamman juoman kuumana päivänä.

Tämä meadi sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää monia ruokalajeja. Mustaherukka Malmö Meaderylla on ainutlaatuinen kyky tasapainottaa erilaisia makuja ja se toimii hyvin jälkiruokien, juustojen ja tuoreiden marjojen kanssa. Sen intensiivinen maku ja raikkaus antavat upean lisän esimerkiksi suklaakakuille tai marjoilla koristelluille juustolautasille.

Joten, anna itsellesi lupa nauttia tästä aistikkaasta meadista ja kokea mustaherukan ja hunajan täydellinen liitto. Mustaherukka Malmö Meadery tarjoaa ainutlaatuisen juoma-elämyksen, joka jättää sinut kaipaamaan lisää.

Täältä voit helposti tilata Black Currant Malmö Meadery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.