Siirry pääsisältöön
Trapiche Pure Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Trapiche Pure Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Trapiche Pure Rosé 2021

Argentiina MendozaCuyo Malbec Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Malbec

Om Trapiche Pure Rosé 2021

Trapiche Pure Rosé 2021 on hienostunut ja raikas roseviini Argentiinasta. Tämä vuosikerta on valmistettu luonnollisista ja puhtaista rypäleistä, mikä tuo siihen erityistä eleganssia ja ainutlaatuisen puhdaspiirteisen maun.

Trapiche Pure Rosé tarjoaa herkullisen härmäisen puolikuivan maun, jossa on hienoisia punaisia hedelmiä ja raikasta sitrusta. Viinin kevyt ja raikas luonne tekee siitä täydellisen valinnan kesän seurusteluiltoihin tai rentoihin illallisiin ystävien kanssa.

Sen intensiivinen tuoksu on täynnä raikkaita marjoja, kuten vadelmaa ja punaista viinirypälettä, jotka herättävät aistisi henkiin ensimmäisestä kulauksesta lähtien. Trapiche Pure Rosé tarjoaa myös hienostuneen kukkaisen vivahduksen, joka antaa sille vieläkin rikkaamman ja houkuttelevamman aromin.

Tämä roseviini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se täydentää hyvin kevyitä salaatteja, tuoreita mereneläviä ja grillattua kanaa. Sen raikas hapokkuus tasapainottaa täyteläistä kermakastiketta ja sen makeat vivahteet sopivat täydellisesti mausteisten ruokien kanssa.

Trapiche Pure Rosé suositellaan nautittavaksi viilennettynä 8-10 asteen lämpötilassa. Sen viilentävä ja raikas maku tulee parhaiten esille, kun sitä tarjoillaan viilennetyistä laseista, jolloin se säilyttää raikkaan makunsa pidemmän aikaa.

Trapiche Pure Rosé 2021 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät puhtautta, raikkautta ja tasapainoa roseviinistään. Sen härmäiset piirteet ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan kesän juhliin tai rennon illan nautiskeluun.

Täältä voit helposti tilata Trapiche Pure Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.