Siirry pääsisältöön
Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger
Täältä voit helposti tilata Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger

Ruotsi Jämtlands länBräcke kommun Pullo 500 ml 42% vol
Pakkaus Pullo

Om Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger

Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger on ainutlaatuinen ja voimakas juoma, joka tuo mukanaan raikkaan tuulahduksen pohjoisen luonnonpiirteitä. Tämä gin on valmistettu Revsundin tislaamolla, joka sijaitsee kauniilla ja erämaisella alueella Keski-Ruotsissa.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - nämä ovat keskeisiä ominaisuuksia, jotka erottavat Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Angerin muista gineistä markkinoilla. Sen alkuperä ja valmistusprosessi tuovat mausteisen ja ainutlaatuisen makuprofiilin, joka kiehtoo ja yllättää kaikkia aisteja.

Ginin raikas ja puhtoinen tuoksu vie ajatukset syvälle metsään, jossa havumetsän ja katajan marjat luovat maanläheisen ja hieman savuisen aromin. Tämä tekee siitä täydellisen juoman niille, jotka arvostavat luonnollista ja käsityönä valmistettua giniä.

Corroded 6 Gin of Angerin intensiivinen ja voimakas maku tarjoaa seikkailunmakuisen kokemuksen. Sen pohjana on katajanmarja, joka on yhdistetty tarkasti valittuihin kasvien ja mausteiden uutteisiin. Tuloksena on ainutlaatuinen sekoitus metsäisiä makuja, jossa tuntuu myös kevyen tervainen sävy.

Tämä erityinen gin sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan jäiden kera tai korostamaan erilaisia ​​cocktaileja. Olipa kyseessä perinteinen gin & tonic, raikas juomasekoitus tai uusi kokeilu, Corroded 6 Gin of Anger nostaa drinkkisi uudelle tasolle.

Suosittelemme nauttimaan tätä giniä seurassa hyvää ruokaa. Sen rohkea ja voimakas maku toimii erinomaisesti mausteisten ja voimakkaiden ruokien kanssa, kuten grillattu liha, savustetut kala-annokset tai tuliset curryt. Annostele se maljaan ja anna maun täyttää jokainen suupala.

Tarjoile Corroded 6 Gin of Anger viilentävänä yömyssynä tai ruokajuomana. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger - ainutlaatuinen, voimakas ja villi. Ota selville, miltä pohjoisen luonnon maut maistuvat lasissasi!

Täältä voit helposti tilata Revsunds Distillery Corroded 6 Gin of Anger lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.