Siirry pääsisältöön
Jarlens Öl
Täältä voit helposti tilata Jarlens Öl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jarlens Öl

Ruotsi Trelleborgs kommunSkåne län Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jarlens Öl

Jarlens Öl - Ylpeys perinteestä, ainutlaatuinen maku ja tuoksu, ihanteellinen ruokapari ja tarjoilulämpötila

Jarlens Öl on autenttinen olut, joka on ylpeästi peräisin Skandinavian keskiajalta. Sen perinteinen valmistusmenetelmä takaa sen korkealaatuisen maun ja laadun. Jarlens Öl on olut, joka vetoaa sekä olutharrastajiin että niille, jotka haluavat kokea perinteisen pohjoismaisen olutkulttuurin.

Jarlens Öl on tunnettu ainutlaatuisesta maustaan ja tuoksustaan. Sen täyteläinen maku tarjoaa hienovaraisia pähkinän, karamellin ja mausteiden vivahteita. Sen tasapainoinen mausteisuus ja miellyttävä maltaisuus luovat harmonisen kokemuksen, joka jää mieleen.

Tämän oluen tuoksu on houkutteleva ja antelias. Siinä on voimakas maltaisuus, jota täydentävät hienovaraiset hedelmäiset ja mausteiset sävyt. Tuoksu herättää mielenkiinnon ja kutsuu ottamaan ensimmäisen kulausen.

Jarlens Öl on ihanteellinen ruokapari monille pohjoismaisille herkuille. Sen täyteläinen maku ja hieman makea luonne sopivat hyvin kalan, äyriäisten ja vaalean lihan kanssa. Lisäksi sen mausteinen luonne tuo esiin pohjoismaisen keittiön mausteisten lihapatojen, grilliruokien ja juustojen syvän maun.

Tämän oluen optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan oluen täyden maun ja mausteisen tasapainon. Jarlens Öl tulee tarjoilla hyvin jäähdytetyssä olutlasissa, jotta sen ainutlaatuiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin.

Jarlens Öl on valinta niille, jotka etsivät autenttista pohjoismaista olutta, jolla on ainutlaatuinen maku, tuoksu, ruokaparit ja tarjoilulämpötila. Se on täydellinen valinta niin rentoihin iltoihin ystävien kanssa kuin myös erityisiin juhlahetkiin, jolloin halutaan tuoda esiin Skandinavian perinteitä.

Täältä voit helposti tilata Jarlens Öl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.