Siirry pääsisältöön
Selaön Lager
Täältä voit helposti tilata Selaön Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Selaön Lager

Ruotsi Strängnäs kommunSödermanlands län Pullo 330 ml 6.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Selaön Lager

Selaön Lager on laadukas ja perinteinen olut, joka edustaa ruotsalaista käsityöläisperinnettä parhaimmillaan. Tämä olut on saanut inspiraationsa idylliseltä Selaön saarelta, joka sijaitsee metsän keskellä ja meren äärellä. Selaön Lager on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se tarjoaa ainutlaatuisen maukkaan kokemuksen.

Tämän lagerin herkullinen maku on tasapainoinen ja raikas. Sen viljainen makeus yhdistyy hienostuneeseen humalointiin, luoden täydellisen harmonian. Selaön Lagerin maussa on myös hienoinen havumetsäinen sävy, joka tuo mieleen saaren luonnonkauniit maisemat. Tämä olut jättää suuhun miellyttävän jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan jokaisen siemauksen.

Tuoksultaan Selaön Lager on houkutteleva ja virkistävä. Sen aromaattiset vivahteet kietovat sinut sisäänsä heti pulloa avattaessa. Tuoksusta erottuu viljaisuutta, sitrusta ja kevyttä kukkaisuutta, jotka vihjailevat oluen tinkimättömästä laadusta.

Selaön Lager on täydellinen valinta monenlaisiin ruokapareihin. Sen keskitäyteläinen maku ja raikas luonne sopivat erinomaisesti esimerkiksi grillatun kalan, merenelävien ja kevyiden salaattien seuraksi. Voit myös nauttia tämän oluen sellaisenaan, kaikessa rauhassa rentoutuen ja ympäröivää luontoa ihastellen.

Optimaalisella tarjoilulämpötilalla, noin 7-9 celsiusasteessa, Selaön Lager pääsee oikeuksiinsa parhaiten. Tämä lämpötila korostaa oluen aromikkuutta ja antaa sille täydellisen tasapainon. Voit nauttia tästä oluesta kylmänä kesäpäivänä tai rentoutumishetkenä kotonasi, tietäen että olet valinnut laadukkaan ja perinteisen oluen.

Selaön Lager on todellinen makujen matka Selaön saaren kauniisiin maisemiin. Sen laadukkaat raaka-aineet ja tinkimätön valmistustapa takaavat sinulle täydellisen olutelämyksen. Astu matkaan ja kokeile Selaön Lageria - todista miten olut voi viedä sinut lähemmäs luontoa.

Täältä voit helposti tilata Selaön Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.