Siirry pääsisältöön
Chateau de Chambrun  2019
Täältä voit helposti tilata Chateau de Chambrun 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chateau de Chambrun 2019

Ranska Lalande de PomerolBordeaux Cabernet francMerlot Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Merlot

Om Chateau de Chambrun 2019

Chateau de Chambrun 2019 on upea viinivalinta kaikille hienostuneille viinin ystäville. Tämä viini ylpeilee perinteikkäänä perheomisteisena viinitilana, joka sijaitsee Ranskan Chambrunin kylässä. Viinin valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia rypäleitä, jotka on huolella valittu ja käsintehtyjä.

Tämän vuosikerran viini kätkee sisäänsä ainutlaatuisen alkuperäisen luonteen ja laadun. Chateau de Chambrun 2019 on intensiivinen ja täyteläinen punaviini, jossa maistuvat tumman kirsikan ja luumun sävyt. Tämä viini tuo suuhun herkullisen ja tasapainoisen makuatervehdyksen, joka jättää pitkän jälkimaun.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja monipuolinen. Voit aistia siitä vivahteikkaita marjoja ja hienostuneita mausteita, jotka tekevät tästä viinistä todella nautinnollisen kokemuksen.

Chateau de Chambrun 2019 sopii täydellisesti sellaisten ruokien seuraan, jotka kaipaavat viinin hienostuneisuutta ja tasapainoa. Viini sopii erityisesti grillattujen liharuokien, riistan ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Se myös täydentää hienostuneita pasta- ja kalaruokia täydellisesti.

Tämä hienostunut viini tulisi tarjoilla noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa parhaiten viinin rikkaita makuja ja antaa sille tilaisuuden kehittyä täydellisesti.

Chateau de Chambrun 2019 on todellinen herkku kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja ainutlaatuisia viinejä. Tämä viini tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja vakuuttaa jokaisen palan siitä, miksi ranskalaiset viinit ovat maailmankuuluja.

Täältä voit helposti tilata Chateau de Chambrun 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.