Siirry pääsisältöön
Villa Dauga Albariño 2022
Täältä voit helposti tilata Villa Dauga Albariño 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Villa Dauga Albariño 2022

Espanja Rías BaixasGalicien Albariño Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Albariño

Om Villa Dauga Albariño 2022

Villa Dauga Albariño 2022 on tuore ja eläväinen valkoviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä viini saa alkunsa Härkomstin aurinkoisilta viinitarhoilta, joilla kasvaa Albariño-rypäleitä täydellisissä olosuhteissa. Villa Dauga Albariño 2022:ssa yhdistyvät taidokkaasti herkät aromit, raikas hapokkuus ja moniulotteinen makumaailma.

Viinin herkullinen ja raikas maku tarjoaa miellyttävän tasapainon sitruunan, viheromenan ja persikan sävyjen välillä. Sen pirteä happorakenne tekee siitä erinomaisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyille kalaruoille, meren antimille ja tuoreille salaateille. Villa Dauga Albariño 2022 sopii myös mainiosti aperitiiviksi tai seurustelujuomaksi lämpiminä kesäiltoina.

Viinin hienostuneessa tuoksussa voi erottaa trooppisten hedelmien, kuten passionhedelmän ja ananaksen vivahteita, jotka luovat houkuttelevan ensivaikutelman. Myös kukkien kevyet ja raikkaat tuoksut tuovat oman säväyksensä viinin aromiprofiiliin.

Villa Dauga Albariño 2022 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteeseen, jotta sen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Viinin raikas hapokkuus ja hedelmäinen kompleksisuus korostuvat viilennettynä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kesäisille illallisille tai rentouttaviin hetkiin terassilla ystävien kanssa.

Villa Dauga Albariño 2022 on laadukas valinta kaikille valkoviinin ystäville, jotka arvostavat eloisia ja raikkaita makuja. Sen ainutlaatuinen hienostuneisuus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin arjen iloihin kuin erityisiin juhlahetkiinkin.

Täältä voit helposti tilata Villa Dauga Albariño 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.