Siirry pääsisältöön
Åkerö Dry Gin
Täältä voit helposti tilata Åkerö Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Åkerö Dry Gin

Ruotsi Leksands kommunDalarnas län Pullo 500 ml 48% vol
Pakkaus Pullo

Om Åkerö Dry Gin

Åkerö Dry Gin on laadukas suomalainen gini, jonka ainutlaatuisuus piilee sen alkuperässä, maussa, tuoksussa sekä sopivassa ruokaparissa ja tarjoilulämpötilassa. Tämä gini on valmistettu huolella valikoiduista kotimaisista ja kansainvälisistä raaka-aineista, ja sitä valmistetaan perinteitä kunnioittaen.

Åkerö Dry Ginin kirkas alkuperä tarjoaa ainutlaatuisen maustepohjan. Sen taustalla vaikuttavat Suomen raikkaat metsät, järvet ja puhdas luonto, jotka antavat giniin oman, selkeän luonteensa. Tuoksussa voi aistia mäntymetsän aromaattisia vivahteita ja raikkaan sitruunan piristävän tuoksun.

Tämän kiehtovan ginin maku on harmoninen ja moniulotteinen. Se yhdistelee elegantisti erilaisia yrttejä, kuten katajaa, korianteria ja enkelinsiipimainaa, jotka luovat miellyttävän tasapainon maun eri elementtien välille. Åkerö Dry Ginin maussa voi erottaa myös kevyen sitruksisuuden ja metsäisten sävyjen vaikutuksen, joka antaa sille oman uniikin leimansa.

Tämä gini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai osana erilaisia cocktailreseptejä. Sen raikkaus ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja rentoutumishetkiin ystävien kanssa. Ruokapariksi Åkerö Dry Gin sopii erinomaisesti esimerkiksi raikkaiden salaattien, kalaruokien ja mediterraanisten makujen kanssa.

Tämä gini tarjoillaan parhaiten viileänä, noin 5-8 asteessa. Tämä lämpötila korostaa sen aromikkuutta ja juomisen nautintoa. Voit nauttia Åkerö Dry Ginistä klassisena gin-tonicina jäiden ja raikkaan sitruunan tai limen kanssa, tai kokeilla rohkeasti erilaisia cocktailreseptejä sen pohjalta.

Åkerö Dry Gin tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen suomalaiseen tapaan valmistettuna. Sen raikas ja mausteinen luonne sekä monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuista giniä ja sen kanssa jaettavia hyviä hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Åkerö Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.