Siirry pääsisältöön
Martini Rosso
Täältä voit helposti tilata Martini Rosso lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Martini Rosso

Italia Pullo 750 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 13.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Martini Rosso

Martini Rosso on italialainen klassikko, joka hurmaa sinut ainutlaatuisella alkuperällään, maullaan, tuoksullaan sekä monipuolisella käyttötarkoituksellaan. Tämä punainen vermutti on valmistettu vanhalla perinteisellä reseptillä, joka juontaa juurensa jo 1800-luvulle.

Martini Rosson herkullinen maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Sen makeus on juuri sopivan intensiivinen, ja siinä sekoittuu taidokkaasti erilaisia yrttejä, mausteita ja hedelmien aromeja. Tämän seurauksena juoma on miellyttävän harmoninen ja monikerroksinen. Jokainen siemaus tarjoaa uusia makunautintoja, jotka vievät sinut mielikuvitukselliselle matkalle Välimeren rannikolle.

Martini Rosson tunnusomainen tuoksu on raikas, hedelmäinen ja hieman mausteinen. Sen aromikas buketti antaa vihjeitä kirsikoista, yrttisistä mausteista ja lämpimästä vaniljasta. Tämä houkutteleva tuoksu saa aistisi heräämään ja valmistautumaan makuelämysten nauttimiseen.

Martini Rosso sopii loistavasti monenlaiseen käyttöön ja seuraksi eri ruokien kanssa. Se on erinomainen valinta aperitiiviksi ennen ruokailua, sillä sen pyöreä maku saa ruokahalun heräämään ja ruoansulatuksen käynnistymään. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan tai jäiden kanssa rentouttavana afterwork-juomana. Lisäksi Martini Rosso toimii hyvin monissa erilaisissa cocktaileissa ja sekoituksissa, antaen niille oman uniikin mausteisen twistin.

Martini Rosson suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tässä lämpötilassa sen maut ja tuoksut pääsevät parhaiten esiin, ja saat nauttia täysin sen rikkaudesta ja monipuolisuudesta. Voit tarjoilla sen viinilasista tai cocktaileissa käyttämäsi lasin muodosta riippuen.

Kokonaisuudessaan Martini Rosso on värittänyt juhlahetkiä jo vuosikymmenien ajan ja se jatkaa edelleen sukupolvesta toiseen. Tämä ikoninen vermutti on loistava valinta niille, jotka haluavat kokea aitoa italialaista makumaailmaa ja tunnelmaa omassa kotonaan tai ystävien seurassa. Martini Rosso - kutsu Välimeren maut ja tuoksut elämääsi!

Täältä voit helposti tilata Martini Rosso lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.