Siirry pääsisältöön
Alheit Cartology 2021
Täältä voit helposti tilata Alheit Cartology 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alheit Cartology 2021

Etelä-Afrikka Western Cape Chenin blancSémillon Pullo 750 ml 13% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chenin blanc, Sémillon

Om Alheit Cartology 2021

Alheit Cartology 2021 on monipuolinen valkoviini Etelä-Afrikasta. Tämä viini edustaa modernia ja innovatiivista lähestymistapaa perinteisiin viinityyleihin. Cartology 2021 on valmistettu kahdesta eri rypälelajikkeesta, Chenin Blancista ja Chardonnaysta, jotka luovat tasapainoisen ja moniulotteisen makuelämyksen.

Härkomst

Alheit Cartology 2021 tulee Swartlandin alueelta, joka on tunnettu laadukkaista viineistään Etelä-Afrikassa. Swartlandin alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat optimaaliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja kypsytykselle.

Smak

Alheit Cartology 2021 tarjoaa runsaat ja hienostuneet maut. Chenin Blancin tuoreet sitrustuoksut sekoittuvat täyteläisen Chardonnayn paahteisten omenan ja kypsän persikan aromeihin. Tämä viini tarjoaa tasapainoisen ja elegantin makuelämyksen.

Doft

Cartology 2021:n tuoksussa voi aistia sitrushedelmien raikkauden ja kevyen vaniljan sävyn. Rikas ja kompleksinen aromiprofiili tekee tästä viinistä houkuttelevan ja hienostuneen valinnan.

Mat och serveringstemperatur

Alheit Cartology 2021 sopii erinomaisesti monenlaisille ruoille. Se täydentää täysin esimerkiksi mereneläviä, kanaa tai pastaruokia. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä jäähdytettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen aromit tulevat parhaiten esiin.

Alheit Cartology 2021 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen ja moniulotteisen valkoviinin Etelä-Afrikasta. Sen tasapainoinen maku ja rikas aromiprofiili tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkipäivän nautiskeluhetkiin kuin juhlaviin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Alheit Cartology 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.