Siirry pääsisältöön
Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020
Täältä voit helposti tilata Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Chardonnay Pullo 750 ml 12.8% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020

Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020 on elegantti ja hienostunut valkoviini Kalifornian Santa Rita Hills -alueelta. Tämän huippuluokan viinin huolellisesti valitut rypäleet ja tarkkaan valvotut käsittelyprosessit takaavat erinomaisen laadun ja ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Tämän Chardonnayn hieno alkuperä näkyy ja maistuu jokaisessa lasillisessa. Rypäleet kasvavat rinteillä, jotka ovat viileitä ja sumuisia – täydelliset olosuhteet tämän viinin terävien ja tyylikkäiden ominaisuuksien kehittymiselle. Viinin väri on kirkas kullankeltainen ja sen pyöristynyt malolaktinen käyminen antaa sille hienostunutta kermaisuutta.

Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020 tarjoaa monipuolisen makuprofiilin, joka yhdistelee virkistäviä sitruksisia vivahteita, kypsää omenaa ja päärynää sekä hienostuneita mausteita. Maussa toistuvat myös viinin hienovaraiset tammen sävyt, jotka antavat sille lisäsyvyyttä ja moniulotteisuutta.

Tämän viinin rikas aromi avautuu aistit kahdella tavalla. Ensinnäkin, sen tuoksu on raikas ja hienostunut, jossa voi aistia trooppisia hedelmiä, kypsää aprikoosia ja hienostuneita valkoisen kukkien sävyjä. Toiseksi, viinin herkullisen suutuntuman ansiosta sen maku sulaa suussa ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun.

Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seurana vaalealle kalalle, äyriäisille tai kermaisille pasta- ja kana-annoksille. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen hienostuneet maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Tämä huippulaatuinen Chardonnay tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille viininystäville, jotka arvostavat eleganttia ja tyylikästä luonnetta. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia ainutlaatuisesta ja tasapainoisesta viinistä, joka kunnioittaa alueen perinteitä ja luonnon tarjoamia lahjoja.

Täältä voit helposti tilata Sandhi Santa Rita Hills Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.