Siirry pääsisältöön
Highland Park 18 Years Single Cask
Täältä voit helposti tilata Highland Park 18 Years Single Cask lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Highland Park 18 Years Single Cask

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 60% vol
Pakkaus Pullo

Om Highland Park 18 Years Single Cask

Highland Park 18 Years Single Cask - Ainutlaatuinen Makuelämys Suomesta!

Highland Park 18 Years Single Cask on viskin ystävän unelma Suomen alkuperästä. Tämä ainutlaatuinen tislaamo tarjoaa kypsytetylle viskilleen yhdeksäntoista vuoden ikärajamme, jolla on täydellisesti tasapainotettu maku ja aromi.

Härkomst, Smak, Doft ovat tämän viskin avainsanoja: Suomesta tuleva tuote, jossa korkealaatuinen skotlantilainen perinne herää henkiin. Visain kypsyttäminen korkealaatuisissa tammitynnyreissä antaa sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Herkullinen maussa on moniulotteinen, yhdistellen savuisuutta ja makeutta täydellisesti. Voit odottaa huomaavasi tammisia ja mausteisia vivahteita sekoittuneena aprikoosin ja hunajan makeaan makeuteen. Lisäksi tämän viskin savuisuus tuntuu muistuttavan kotimaisista turvepaloista, mikä tekee tästä juomasta todellisen suomalaisen ylpeyden.

Viskin tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Sen ensimmäinen vaikutelma on raikas merituuli, joka muuttuu pian kehittyneemmäksi, paljastaen vaniljan, tammen ja sitrushedelmien aistimuksia. Tämä tisleessa kehittynyt monimutkainen tuoksu jättää unohtumattoman vaikutelman.

Parhaiten tämä viski nautitaan sellaisenaan tai jääkuutioilla, jotta sen rikkaat maut voivat täysin avautua. Voit myös nauttia sitä muiden korkealaatuisten juomien kanssa, kuten suklaan tai tummanlehväisen tupakan. Sen ihana pitkä jälkimaku jättää sinut haluamaan lisää.

Säilytä tämän viskin huippulaadukas makuelämys korkeintaan 18 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen maut säilyvät täydellisessä tasapainossa.

Highland Park 18 Years Single Cask on suomalaisen viskikulttuurin aarre, joka tekee vaikutuksen kaikenlaisiin viskin ystäviin. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja alkuperäsiavat sen ansaitsemaansa arvostusta. Tartu tilaisuuteen ja kokeile tätä hienoa viskiä, joka tarjoaa sinulle unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Highland Park 18 Years Single Cask lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.