Siirry pääsisältöön
Mora Pumpacider
Täältä voit helposti tilata Mora Pumpacider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mora Pumpacider

Ruotsi Mora kommunDalarnas län Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 6.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Mora Pumpacider

Mora Pumpacider on hienostunut juoma, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä ja uutta ajattelua. Tämä ainutlaatuinen juoma on peräisin henkeäsalpaavasta Mora-joesta, joka tarjoaa raikkaan ja puhtaan veden, joka on täydellinen pohja tämän herkullisen pumpaciderin valmistukselle.

Mora Pumpaciderin maussa yhdistyvät kurpitsan tuoreus ja omenan kirpeys. Kurpitsan makea ja täyteläinen maku täydentää täydellisesti omenan happamuutta, luoden tasapainoisen ja moniulotteisen makuprofiilin. Jokainen siemaus tarjoaa herkullisen yhdistelmän makeutta ja raikkautta, joka vetoaa sekä kurpitsan että omenan ystäviin.

Tämän upean juoman tuoksu nostattaa mielialaa heti ensimmäisestä tuoksahduksesta lähtien. Kurpitsan aromaattinen tuoksu yhdistettynä raikkaan omenan tuoksun kanssa luo kutsuvan ja houkuttelevan ilmaisun, joka houkuttelee sinut maistamaan tätä herkkua.

Mora Pumpacider ei ole ainoastaan ​​herkullinen, se myös tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ruoan parina. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii täydellisesti vaalean lihan, juustojen ja salaattien kanssa. Voit myös kokeilla sitä jälkiruokien kanssa, erityisesti kerman ja vaniljan kanssa, jotta saat täydellisen makuparin.

Tämän upean juoman optimaalinen tarjoilulämpötila on 8-10 astetta. Näin voit nauttia täysin sen rikkaasta mausta ja tuoksusta. Tarjoile se eleganteissa lasissa, jotta voit todella arvostaa sen värejä ja aromeja.

Kokonaisuutena Mora Pumpacider on juoma, joka herättää aisteja ja hemmottelee makunystyröitäsi. Sen ainutlaatuinen makuyhdistelmä, tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää juomamaailmassa. Ota siis lasi Mora Pumpaciderta, sulje silmäsi ja kuljeta itsesi Mora-joen lumoavaan maisemaan tämän herkullisen juoman seurassa.

Täältä voit helposti tilata Mora Pumpacider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.