Siirry pääsisältöön
Ron Zacapa Gran Reserva
Täältä voit helposti tilata Ron Zacapa Gran Reserva lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ron Zacapa Gran Reserva

Guatemala Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 1.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Ron Zacapa Gran Reserva

Ron Zacapa Gran Reserva on korkealaatuinen ja hienostunut rommi, joka herättää aistisi ainutlaatuisella maullaan, tuoksullaan sekä eksklusiivisella alkuperällään. Tämä rommi tulee Guatemalasta, joka tunnetaan maailman parhaiden rommien kotina.

Ron Zacapa Gran Reserva on valmistettu erityisen huolellisella käsityömenetelmällä, käyttäen vain parhaita ainesosia ja perinteisiä valmistusmenetelmiä. Rommi on iältään vanhempi kuin moni muu rommibrändi, ja sen kypsyminen tapahtuu Tzacalan laaksossa 2300 metrin korkeudessa, missä viileä ilmasto ja vulkaaninen maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet rommin valmistamiselle.

Ron Zacapa Gran Reserva tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistelee karamellisoitua sokeria, tammitynnyreissä kypsyneitä makuja ja hienovaraista mausteisuutta. Sen silkinpehmeä koostumus ja täyteläinen maku takaavat nautinnollisen rommikokemuksen.

Rommin tuoksussa voit aistia ripauksen vaniljaa, kermaista karamellia ja makeaa mausteisuutta. Näiden hienovaraisten tuoksujen sekoittuessa syntyy lumoava aromaattinen kokonaisuus.

Ron Zacapa Gran Reserva on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia erinomaisena ainesosana monissa cocktaileissa. Voit myös kokeilla sitä erilaisten ruokien kanssa parantaaksesi makuelämystäsi. Jääkaappikylmä rommi ja suklaakonvehti on esimerkki täydellisestä makuparista.

Suosittelemme nauttimaan Ron Zacapa Gran Reservaa huoneenlämmössä tai jäiden kanssa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä rommi on todellinen herkku hienostuneemmille rommien ystäville, jotka haluavat kokea laadukkaimman ja ainutlaatuisimman juomaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Ron Zacapa Gran Reserva lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.