Siirry pääsisältöön
Charlis Brygghus Vinter
Täältä voit helposti tilata Charlis Brygghus Vinter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Charlis Brygghus Vinter

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Pullo 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Charlis Brygghus Vinter

Charlis Brygghus Vinter on mahtava kausioluiden valikoima, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen juhlaelämys kaikille oluen ystäville. Tämä arvostettu olutaromi tulee Charlis Brygghus -panimosta, joka on tunnettu korkealaatuisesta ja innovatiivisesta tuotevalikoimastaan.

Härkomst - Charlis Brygghus Vinter valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, jotka ovat peräisin parhailta viljapelloilta ympäri maailmaa. Tämän oluen tarina muodostuu käsinpoimituista humalan kukinnoista ja tarkoin valikoiduista mallastetuista viljoista. Olutpanimomestari tuo esiin oman persoonallisen osaamisensa, jotta jokainen pullo Vinteriä kertoo kiehtovan tarinan sen alkuperästä.

Smak och doft - Charlis Brygghus Vinter kiehtoo herkullisella maullaan ja aromikkaalla tuoksullaan. Tämä täyteläinen olut tarjoaa tasapainoisen sekoituksen maltaan makeutta, humalan katkeroa ja erilaisten mausteiden säväyttäviä vivahteita. Jokainen kulauksellinen herättää aistit eloon ja jättää pysyvän jälkimaun, joka saa sinut haluamaan lisää.

Mat och serveringstemperatur - Charlis Brygghus Vinter on täydellinen kumppani monenlaisille herkullisille ruoille. Se sopii erinomaisesti pikkusuolaisten, kuten juustojen, siipikarjan ja grillattujen liharuokien, seuraksi. Kokeile sitä myös suklaan tai mausteisen chiliherkun kanssa, jolloin sen monipuoliset makuvivahteet pääsevät parhaiten esille. Tämä kausiolut tulisi tarjoilla jääkylmänä, noin 4-6 celsiusasteen lämpötilassa, jotta sen täyteläinen maku ja aromikkuus tulevat parhaiten esiin.

Charlis Brygghus Vinter on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen oluen nautinnon ja tutustua käsityöpanimomaailman huippulaatuun. Nauti tästä eksklusiivisesta kausioluesta ja anna sen korkea laatu viedä sinut joulun tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Charlis Brygghus Vinter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.