Siirry pääsisältöön
R Riesling Organic 2022
Täältä voit helposti tilata R Riesling Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

R Riesling Organic 2022

Saksa Pfalz Riesling Pullo 1000 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om R Riesling Organic 2022

R Riesling Organic 2022 on kiehtova viini, josta voit nauttia täysin siemauksin. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa upean ja herkullisen maun sekä hienostuneen tuoksun, jotka takaavat unohtumattoman juhla- tai rentoutumishetken.

R Riesling Organic 2022 -viini on valmistettu huolella valikoiduista luomuraaka-aineista. Sen viinimarjat ovat kasvaneet kestävästi viljellyillä viinitarhoilla, joissa on vaalittu luonnon monimuotoisuutta ja luonnonmukaisia viljelymenetelmiä. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja vastuullisesti tuotettua viiniä.

Viinin hienostunut maku on kuiva ja raikas, joka tuo esiin R Riesling Organic 2022:n parhaat puolet. Sen raikkaat sitrus- ja omenan aromit täydentävät hienosti viinin tyylikkään rakenteen. Tämä viini tarjoaa tasapainoisen makuelämyksen, jossa hapokkuus ja hedelmäisyys kohtaavat harmonisesti.

Ei ole yllätys, että tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen raikas hapokkuus ja eläväinen luonne tekevät siitä täydellisen kumppanin merenelävien, salaattien tai kevyempien kalaruokien kanssa. R Riesling Organic 2022 ei jää varjoon myöskään mausteisempien ruokien seurassa, sillä sen hieno tasapaino tekee siitä erinomaisen valinnan myös aasialaisten makujen ystäville.

Tämän ainutlaatuisen viinin parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan sen viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen herkät maut pääsevät oikeuksiinsa ja varmistat täydellisen juomaelämyksen.

R Riesling Organic 2022 -viini on täydellinen valinta kaikille viininystäville, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja vastuullisesti tuotetusta viinistä. Sen ainutlaatuinen luonne ja elegantti tyyli tekevät siitä erottuvan valinnan illalliselle, juhliin tai rentoutumiseen ystävien kesken. Anna itsellesi lupa hemmotella makuaistejasi ja tutustu R Riesling Organic 2022 viinin ainutlaatuiseen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata R Riesling Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.