Siirry pääsisältöön
Edsviken Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Edsviken Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Edsviken Pale Ale

Ruotsi Stockholms länSollentuna kommun Pullo 330 ml 5.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Edsviken Pale Ale

Edsviken Pale Ale on käsityöläisolut Ruotsista, joka hurmaa oluentuntijat ainutlaatuisella aromillaan ja maullaan. Tämä olut saa alkunsa Edsvikenin pienpanimon käsissä, jotka ovat omistautuneet tuottamaan laadukkaita ja makurikkaita oluita.

Edsviken Pale Ale on täysin käsintehty ja valmistettu vain parhaista raaka-aineista. Sen hämmästyttävä maku on yhdistelmä sitrusmaisia nuotteja, trooppisia hedelmiä ja hienostuneita havumetsän sävyjä, jotka jättävät jälkimaun pitkäksi aikaa.

Tämän oluen tuoksu on yhtä kiehtova kuin sen maku. Se avautuu raikkailla sitrushedelmien tuoksuilla, joita seuraa hienovarainen havumetsän tuoksu. Edsviken Pale Ale tuoksuu kuin seikkailu luonnossa, joka houkuttelee sinut lähtemään tutkimusretkelle oman mielikuvituksesi avulla.

Edsviken Pale Ale sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku korostaa hyvin grillattuja lihoja, erilaisia juustoja ja suolaisia naposteltavia. Olut myös tasapainottaa tulisempia ruokia ja tarjoaa raikkaan vastapainon mausteisille mauille.

Paras tapa saada täysi herkku Edsviken Pale Alesta on nauttia sitä viilennettynä noin 6-8 asteessa. Tällöin oluen maut pääsevät oikeuksiinsa ja sen raikas luonne nousee esiin. Muista kuitenkin maistaa olutta myös lämpimämpänä ja anna sen oma persoonallisuus ilahduttaa sinua eri tavoin.

Edsviken Pale Ale on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista artisan-olutta, joka hivelee niin makunystyröitä kuin mielikuvitusta. Se tarjoaa unohtumattoman olutkokemuksen, joka herättää mielikuvat luonnon kauneudesta ja seikkailuista.

Täältä voit helposti tilata Edsviken Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.