Siirry pääsisältöön
Eyrie Vineyards Estate Pinot noir 2019
Täältä voit helposti tilata Eyrie Vineyards Estate Pinot noir 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Eyrie Vineyards Estate Pinot noir 2019

YHDYSVALLAT Willamette ValleyOregon Pinot noir Pullo 750 ml 13% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Eyrie Vineyards Estate Pinot noir 2019

Eyrie Vineyards Estate Pinot Noir 2019 on erinomainen esimerkki laadukkaasta pinot noir -viinistä Willametten laaksosta Oregonista. Tämä viini on moniuloitteinen ja hienostunut, tarjoten herkullisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja voimaa.

Eyrie Vineyardsin Estate Pinot Noirin syntymäpaikka ja maaperä ovat olennainen osa sen ainutlaatuista luonnetta. Willametten laakso tunnetaan viileästä ilmastostaan ja savipitoisesta maaperästään, jotka luovat ihanteelliset olosuhteet pinot noir -rypäleiden kasvulle. Tämä viini heijastelee alueen ainutlaatuista terroiria, mikä tekee siitä poikkeuksellisen hienostuneen ja tyylikkään.

Eyrie Vineyards Estate Pinot Noirin maku on moniulotteinen ja elegantti. Sen keskitäyteläinen runko ja pehmeät tanniinit tarjoavat tasapainoisen rakenteen, kun taas hedelmäiset ja mausteiset aromit tanssivat suussa. Punaiset marjat, kuten vadelma ja kirsikka, yhdistyvät hienovaraisiin mausteisiin, kuten neilikkaan ja vaniljaan, luoden houkuttelevan makuprofiilin.

Viinin hienostunut ja houkutteleva tuoksu täydentää sen makua täydellisesti. Tuoksussa voi aistia punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, sekä hienovaraisen mausteisuuden. Tämä viini houkuttelee hienostuneella ja houkuttelevalla tuoksullaan.

Eyrie Vineyards Estate Pinot Noir on monipuolinen ruokaviini, joka sopii hyvin erilaisten ruokien kanssa. Sen hienostunut rakenne ja runsas hedelmäisyys toimivat hyvin esimerkiksi riistan, kuten sorsan tai kauriin, kanssa. Se sopii myös täydellisesti grillatun lohen tai muiden rasvaisten kalaruokien seuraksi. Tämä viini täydentää hienosti myös juustoja, kuten emmental- tai komtejuustoa.

Viini kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 14-16 asteen lämpötilassa, jotta sen moniulotteiset maut pääsevät oikeuksiinsa. Eyrie Vineyards Estate Pinot Noir on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta ja monitahoista pinot noir -viiniä.

Täältä voit helposti tilata Eyrie Vineyards Estate Pinot noir 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.