Siirry pääsisältöön
Brekeriet Tio
Täältä voit helposti tilata Brekeriet Tio lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brekeriet Tio

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brekeriet Tio

Brekeriet Tio on huolellisesti valmistettu olut, joka on täynnä makua ja omaperäisyyttä. Tässä ravinteikkaassa juomassa yhdistyvät erilaiset aromit ja maut taikoen ainutlaatuisen kokemuksen jokaiseen kulautukseen.

Tion kruununjalokivi on sen alkuperä, joka juontaa juurensa vahvaan ruotsalaiseen käsityöläisperinteeseen. Panimo on erikoistunut belgialaiseen tyyliin valmistettuihin oluisiin, ja tämä perinne näkyy ja tuntuu jokaisessa pullossa. Brekerietin sitoutuminen laatuun ja huippuosaamiseen näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.

Brekeriet Tione on täynnä monipuolisia makuja, jotka sopivat vaativille oluen ystäville. Sen vahva ja täyteläinen maku yhdistyy lempeään hedelmäisyyteen ja hienostuneeseen mausteisuuteen - luoden täydellisen tasapainon jokaiseen huikaukseen. Sen täyteläinen koostumus tekee siitä täyteläisen ja miellyttävän oluen jokaiselle makunystyrälle.

Tion ainutlaatuinen tuoksu on kuin sekoitus luonnon raikkautta ja käsityöläisoluen maagista sielua. Sen aromi on kutsuva ja houkutteleva, kuin kutsuen sinut maistamaan sen herkullista koostumusta. Huomaa sen hienostunut tuoksun tarina, joka herättää mielikuvia vihreistä niityistä ja mausteisista puutarhoista.

Brekeriet Tion ainutlaatuinen makuelämys sopii erinomaisesti nautittavaksi yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä käsityöläisoluen aarre sopii täydellisesti sadepäivien piristykseksi tai rentouttavaksi illaksi takkatulen äärellä. Tio on myös täydellinen valinta tyylikkäiden ja maistuvien ruokien seuralaiseksi, kuten pihvien, juustojen tai suklaaherkkujen kanssa.

Jotta voit nauttia Brekeriet Tion jokaisesta nuotista täysillä, suosittelemme tarjoilemaan sitä noin 8-12 °C lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa paljastamaan oluen monimutkaisen maun ja sen makujen täydellisen tasapainon.

Brekeriet Tio on kulttuurinen ja suorastaan taiteellinen olut, joka vetoaa kaikkiin aisteihin. Sen tuotanto ja maku eivät vain yllätä, vaan myös inspiroivat. Tio on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka etsivät uutta ja jännittävää makuelämystä.

Täältä voit helposti tilata Brekeriet Tio lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.