Siirry pääsisältöön
Jacob’s Creek Organic Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Jacob’s Creek Organic Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jacob’s Creek Organic Chardonnay 2022

Australia South Eastern Australia Chardonnay Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Jacob’s Creek Organic Chardonnay 2022

Jacob's Creek Organic Chardonnay 2022 on erinomainen valinta viininystäville, jotka arvostavat laadukasta ja vastuullisesti tuotettua viiniä. Tämä Chardonnay-viini tulee Jacob's Creekin tunnetusta Organic-sarjasta, joka takaa, että viini on valmistettu luomutuotannossa viljellyistä rypäleistä.

Tämän viinin alkuperä on Etelä-Australia, joka on tunnettu upeista viiniviljelmistään ja sopivasta ilmastostaan. Alueen ainutlaatuiset maaperät ja optimaaliset sääolosuhteet luovat täydellisen ympäristön näiden rypäleiden kasvulle. Tämä heijastuu viinin korkeassa laadussa ja rikkaassa makuprofiilissa.

Jacob's Creek Organic Chardonnay 2022 tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Sen lempeä ja tasapainoinen maku hellii makunystyröitäsi omenan, sitruunan ja kypsien persikoiden sävyillä. Viini on raikas ja raikas, jättäen pitkän, miellyttävän jälkimaun.

Tuoksultaan tämä Chardonnay tarjoaa hienostuneen ja houkuttelevan kokemuksen. Sen kukkainen aromi ja hento vaniljan vivahteet ovat täydellinen yhdistelmä, joka kutsuu nauttimaan jokaista huikkaa.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Se on erinomainen kumppani vaalealle lihalle, kuten kana- ja kalaruokiin sekä tuoreille salaateille. Sen makeat hedelmänuotit tasapainottavat täydellisesti mausteisia ruokia ja sen hapokkuus puhdistaa kastikkeiden rasvaisuuden.

Paras tapa nauttia tämä herkullisen viini on viilennettynä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan sen raikkautta ja aromia. Voit nauttia tämän viinin yksinään tai jakaa sen ystävien ja perheen kanssa erityisissä hetkissä.

Jacob's Creek Organic Chardonnay 2022 on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti tuotettua ja herkullista viiniä, joka ei petä odotuksiasi. Sen rikas maku ja hienostunut haju tekevät siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan viiniin ja nauttimaan sen ainutlaatuisesta mausta ja laadusta!

Täältä voit helposti tilata Jacob’s Creek Organic Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.