Siirry pääsisältöön
Finn Oktober Festbock
Täältä voit helposti tilata Finn Oktober Festbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Finn Oktober Festbock

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Finn Oktober Festbock

Finn Oktober Festbock on suosittu olut, joka vie sinut makumatkalle Saksaan. Tämä perinteinen saksalainen olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se tarjoaa täyteläisen ja vivahteikkaan makuelämyksen.

Finn Oktober Festbockin alkuperä juontaa juurensa Baijerista, jossa sitä on valmistettu jo vuosisatojen ajan. Tätä vahvaa lager-olutta arvostetaan erityisesti Oktoberfest-tapahtumissa, joissa se on yksi suosituimmista oluista.

Finn Oktober Festbockin maussa pääset nauttimaan täyteläisistä maltaisista vivahteista, joiden joukosta erottuu hienovaraisia karamellisia sävyjä. Olut on samettisen pehmeää ja sen humalointi on tasapainoinen, jolloin se tarjoaa miellyttävän makuyhdistelmän.

Olutta maisteltaessa huomaat myös sen hienovaraisen ja houkuttelevan tuoksun, jossa voi aistia maltaita ja kevyitä hedelmäisiä sävyjä. Tämä miellyttävä aromi kutsuu sinut nauttimaan oluesta täysin siemauksin.

Finn Oktober Festbock sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Se korostaa erityisesti grillattujen liharuokien ja erilaisten juustojen makua. Olut tasapainottaa ruoan vahvoja makuja ja tarjoaa miellyttävän juomakokemuksen.

Parhaan makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Finn Oktober Festbockia hieman viilennettynä. Olut tulee esiin parhaiten, kun se tarjoillaan noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa oluelle tilaisuuden kehittää täyteläisiä makujaan ja tarjota sinulle autenttisen saksalaisen olutelämyksen.

Kutsu ystäväsi koolle, avaa pullo Finn Oktober Festbockia ja sukella saksalaisen olutperinteen maailmaan. Tämä laadukas ja maukas olut takaa unohtumattoman makumatkan, joka jättää sinut kaipaamaan lisää.

Täältä voit helposti tilata Finn Oktober Festbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.