Siirry pääsisältöön
Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020
Täältä voit helposti tilata Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020

Espanja Kastilien-LeónBierzo Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020

Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä viini on peräisin Raúl Pérezin viljelemiltä viinitarhoilta, ja se on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä. Laadukas viinitarha, käsityöläisten perinteikäs työ sekä pitkäaikainen kokemus viininvalmistuksesta tekevät tästä viinistä todellisen helmen.

Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020 on erittäin moniulotteinen viini, joka tarjoaa upean yhdistelmän makuja ja tuoksuja. Sen aromikas ja hienostunut tuoksu avautuu lasissa ja houkuttelee viininystäviä. Maistellessa tämä viini tarjoaa intensiivisiä hedelmäisiä vivahteita, kuten kirsikkaa, luumua ja mustaherukkaa, jotka sulautuvat saumattomasti yhteen. Viinin elegantti hapokkuus ja pehmeät tanniinit tasapainottavat kokonaisuuden täydellisesti ja jättävät jälkimaulle miellyttävän pitkän viipyilyn.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruokalajeille. Se täydentää erityisesti punaista lihaa, kuten naudanlihaa ja karitsaa, sekä riistaa ja kypsytettyjä juustoja. Sen moniulotteinen maku ja tasapainoinen rakenne tekevät siitä sopivan valinnan myös erityistilaisuuksiin ja illalliskutsuille.

Viinissä on suositeltavaa nauttia oikea lämpötila, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Paras tarjoilulämpötila tälle viinille on noin 16-18 astetta. Tarjoillessa kannattaa käyttää laadukkaita viinilaseja, jotka korostavat tämän viinin hienostunutta luonnetta ja auttavat nauttimaan sen rikkaista vivahteista.

Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020 on viini, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja korkea laatu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea unohtumattomia viinimatkoja makujen maassa.

Täältä voit helposti tilata Raúl Pérez Vizcaina la del Vivo 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.