Siirry pääsisältöön
Clonakilla Shiraz Viognier 2019
Täältä voit helposti tilata Clonakilla Shiraz Viognier 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Clonakilla Shiraz Viognier 2019

Australia Pullo 750 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Clonakilla Shiraz Viognier 2019

Clonakilla Shiraz Viognier 2019 on hienostunut ja ainutlaatuinen punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Clonakillan viinitilalta, joka sijaitsee Australian maaseudulla. Sen ainutlaatuisen viljelymaaperän ja optimaalisten ilmasto-olosuhteiden ansiosta tämä viini kypsyy täydellisesti ja saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Clonakilla Shiraz Viognier 2019 on valmistettu perinteisellä Shiraz-rypälelajiketta ja hienostuneen Viognier-rypälelajiketta sekoittamalla. Tämä erityinen sekoitus antaa viinille moniulotteisen ja monimutkaisen maun profiilin. Viinin maussa voi löytää tummia kirsikoita, mustikoita ja luumuja, jotka sekoittuvat hienovaraisesti kanelin, pippurin ja vaniljan sävyihin. Viinissä on myös raikas hapokkuus, joka tasapainottaa sen runsasta tanniinisuutta ja luo pitkän ja tyydyttävän jälkimaun.

Clonakilla Shiraz Viognier 2019:n tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Voit aistia tummia marjoja, mausteita ja hentoa kukkaisuutta, jotka luovat hienostuneen ja houkuttelevan tuoksukokemuksen.

Tämä viini sopii täydellisesti erilaisten ruokalajien kanssa. Se parantaa liha- ja riistaruoat, kuten lampaanlihan, pihvin ja riistan, maut ja tekee niistä vieläkin herkullisempia. Lisäksi se sopii täydellisesti pehmeille juustoille, kuten Camembertille tai Brie-juustolle. Clonakilla Shiraz Viognier 2019 kannattaa nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen rikkaat maut ja hienostunut rakenne pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Clonakilla Shiraz Viognier 2019 on todellinen helmi viinimaailmassa. Sen ainutlaatuinen sekoitus ja tarkkaan valitut rypäleet tarjoavat herkullisen maun ja monipuoliset makuelämykset. Suosittelemme tätä viiniä kaikille, jotka arvostavat laadukasta punaviiniä ja haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää viinin maailmassa.

Täältä voit helposti tilata Clonakilla Shiraz Viognier 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.