Siirry pääsisältöön
Mateus Rosé
Täältä voit helposti tilata Mateus Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mateus Rosé

Portugali BagaRufeteTinta barrocaTouriga franca Pullo 375 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Baga, Rufete, Tinta barroca, Touriga franca

Om Mateus Rosé

Mateus Rosé on laadukas ruusuviini Portugalista. Sen herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan rentouttaviin hetkiin ja erityisiin tilaisuuksiin. Mateus Rosé on valmistettu Valencian alueella sijaitsevien Baga, Rufete, Tinta Barroca ja Touriga Nacional -rypäleiden avulla, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja raikkaan maun.

Tämä ruusuviini on kuiva mutta samalla raikas ja notkea. Sen kevyt sitruksinen makumaailma, jossa on vihreän omenan ja punaisen marjojen sävyjä, tulee esille jokaisessa lasillisessa. Mateus Rosé:n hienovarainen hapokkuus tasapainottaa täydellisesti sen hedelmäisyyden, jolloin viini sopii mainiosti monenlaisiin ruokalajeihin.

Mateus Rosé on täydellinen kumppani kevyemmille ruoille, kuten salaateille, äyriäisille ja pastalle. Se on myös ihanteellinen valinta juustolautasen seuraksi, erityisesti pehmeiden ja voimakkaampien juustojen kanssa. Viinin raikkaus ja eloisa hapokkuus täydentävät ruokien makuja ja luovat tasapainoisen makuparin.

Tämä herkullinen viini tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa. Näin sen hedelmäiset maut korostuvat parhaiten ja viinin raikkaus säilyy pitkään. Voit nauttia Mateus Roséta yksinään tai seurassa, sen monipuolinen maku ja tyylikäs pullo tekevät siitä myös täydellisen lahjan tai juhlatarjoilun keskipisteen.

Mateus Rosé -viini on täydellinen valinta kaikille ruusuviinin ystäville, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta ja maukkaasta viinistä. Sen tuoreet aromit ja miellyttävä maku vievät sinut ikimuistoisiin hetkiin, joten hyppää mukaan Mateus Rosé:n herkulliseen maailmaan ja nauti tästä Portugalin helmi!

Täältä voit helposti tilata Mateus Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.