Siirry pääsisältöön
Göteborgs Gårdsipa
Täältä voit helposti tilata Göteborgs Gårdsipa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Göteborgs Gårdsipa

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Göteborgs Gårdsipa

Göteborgin maatilan IPA on herkullinen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän laadukasta alkuperää, ainutlaatuista makua ja houkuttelevaa tuoksua. Tämä olut on valmistettu taidokkaasti Göteborgissa, jonka maatilat tarjoavat parhaimmat raaka-aineet.

Göteborgin maatilan IPA:n maku on runsas ja tasapainoinen. Sen voimakkaat humalan aromit yhdistyvät täyteläiseen maltaisuuteen, joka tekee siitä miellyttävän juotavan. Tämä olut sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat täyteläistä ja aromaattista makuelämystä.

Olut tuoksuu houkuttelevan raikkaalta ja sitrusmaiselta. Sen aromi tuo mieleen trooppiset hedelmät ja havumetsät, ja se houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Göteborgin maatilan IPA:n tuoksu herättää mielikuvia raikkaista kesäpäivistä ja vapaa-ajasta.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille ruokalajeille. Sen täyteläisyys ja mausteisuus tekevät siitä hyvän valinnan esimerkiksi grilliruokien, mausteisten ruokien tai juustojen kanssa. Voit myös kokeilla sitä vaalean lihan, kuten kanan tai kalan, kanssa. Göteborgin maatilan IPA tuo ruokailuhetkeesi uusia makuelämyksiä ja täydentää ruuan makuja.

Suosittelemme nauttimaan tämän oluen viileydestä, noin 7-9 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen erikoisoluthaarikassa tai lasissa, joka korostaa sen kauniita kuplia ja väriä.

Göteborgin maatilan IPA on täydellinen valinta niille, jotka etsivät herkullista ja laadukasta olutta ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Sen alkuperä, maku, tuoksu ja sopivuus ruokien kanssa tekevät siitä miellyttävän juoman moniin tilanteisiin. Nauti tästä houkuttelevasta oluesta ja anna sen viimeistellä juomakokemuksesi.

Täältä voit helposti tilata Göteborgs Gårdsipa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.