Siirry pääsisältöön
Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020
Täältä voit helposti tilata Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020

Australia VictoriaGippsland Pullo 750 ml 14.2% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020

Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja hienostuneita viinikokemuksia. Tämä Pinot Noir pääsee oikeuksiinsa Härkomst-maassa, josta se on peräisin. Tämä alue on tunnettu ainutlaatuisista maaperän ominaisuuksistaan, jotka antavat viinille sen erityisen luonteen.

Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020 tarjoaa eksklusiivisen ja monipuolisen makukokemuksen. Viini tarjoaa herkullisen sekoituksen punaisia marjoja, kuten kirsikkaa ja vadelmaa, jotka häivähtävät mukavasti suussa. Tämän lisäksi voit odottaa mausteiden ja hennon savuisen vivahteen tuovan syvyyttä viinin makuun. Tämä moniulotteinen makuprofiili tekee tästä viinistä erinomaisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai osana hienostuneita ateriakokonaisuuksia.

Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020 hemmottelee myös hienostuneella tuoksullaan. Viini tarjoaa houkuttelevan ja intensiivisen tuoksun, jossa voi havaita punaisten marjojen ja kypsien luumujen vivahteita. Lisäksi siinä on kevyt mausteinen luonne, joka tekee tuoksusta houkuttelevan ja hienostuneen.

Tämä viini on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuolisuus ja tasapainoinen maku tekevät siitä sopivan kumppanin esimerkiksi grilliruoille, kypsynyt juustolle, savustetuille liharuoille ja vaalealle lihalle. Tämä viini tulee oikeuksiinsa, kun sitä nautitaan hieman viilennettynä, noin 14-16 asteen lämpötilassa, jolloin sen maku ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020 on hienostunut ja laadukas valinta kaikille viininharrastajille, jotka arvostavat ainutlaatuisia ja monipuolisia viinikokemuksia. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja sopivuus erilaisille ruokalajeille tekevät siitä erinomaisen valinnan nautittavaksi niin erityistilaisuuksissa kuin rentojen illallisten yhteydessä.

Täältä voit helposti tilata Bass Phillip Estate Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.