Siirry pääsisältöön
El Canchorral  2019
Täältä voit helposti tilata El Canchorral 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Canchorral 2019

Espanja Kastilien-León Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om El Canchorral 2019

El Canchorral 2019 on ainutlaatuinen viini Espanjasta. Tämä viini on valmistettu parhaista rypäleistä taattua laatua ja ainutlaatuista makua varten. Sen alkuperä, Andalusian alue, antaa sille erityisen ominaisen luonteen ja aromin.

El Canchorralin maussa on huomattavissa hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka nauttivat moniulotteisista viineistä. Viinin pehmeä ja runsas rakenne tuntuu suussa miellyttävän kermaisena. Sen jälkimaku on pitkä ja tasapainoinen, jättäen maistuvan ja houkuttelevan vaikutelman.

El Canchorralin tuoksussa voi aistia kypsien hedelmien, kuten kirsikoiden ja mustaherukoiden, makean aromin, joka kietoutuu hienovaraisesti mausteiden, kuten neilikan ja vaniljan, kanssa. Nämä tuoksunuanssit tekevät viinin haastavasta ja houkuttelevasta.

El Canchorralia suositellaan nautittavaksi erityisesti liharuokien, kuten pihvien, grillattujen lammasviipaleiden tai patojen, kanssa. Viinin korkea hapokkuus ja tyylikäs tanniinisuus tasapainottavat täydellisesti intensiivisten liharuokien makua. Lisäksi sen täyteläisyys ja moniuloitteisuus sopivat mainiosti juustopalalle tai seurustelujuomaksi.

Viini tulisi tarjoilla viilentämättömänä, noin 16-18 celsiusasteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Tarjoilulämpötila on valittu tarkasti, jotta viini voi tarjota maksimaalisen makuelämyksen jokaiseen lasilliseen.

El Canchorral 2019 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen valinta kaikille viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen luonne ja hienostunut maku tekevät siitä täydellisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille ja tilaisuuksille. Nauti tästä hienosta viinistä ja anna sen viedä sinut miellyttävälle matkalle Andalusian makuun!

Täältä voit helposti tilata El Canchorral 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.